Forum » Pomoč in nasveti » AMD first boot ???
AMD first boot ???
Gutjerez ::
Pri prijatlu sva se odločila formatirati njegov pc.
Do zdaj kar sem formatiro so vsi bili intel in ni blo težko zbrat first boot z cd-roma
sedaj tukaj ko ima asusovo ploščo za amdja pa nikakor nevem kjer nariktam da se bo zagnau xp cd.
Lepo prosim da mi kdo pomaga in da prijatlu lepo sformatiram pc.
Lp in hvala vsem
Do zdaj kar sem formatiro so vsi bili intel in ni blo težko zbrat first boot z cd-roma
sedaj tukaj ko ima asusovo ploščo za amdja pa nikakor nevem kjer nariktam da se bo zagnau xp cd.
Lepo prosim da mi kdo pomaga in da prijatlu lepo sformatiram pc.
Lp in hvala vsem
Nikoli ne obupaj, saj je tukaj slo-tech
dela ::
To nima zveze s procesorjem, ampak z biosom na plošči. Če hočeš zagnati namestitev oken s cd-ja, moraš cd-rom pogon v tem meniju prestaviti pred trdi disk. Če ti ne uspe, potrebuješ zagonsko disketo, ker je na tvoji sliki disketnik že nastavljen pred trdi disk.
aha. samo kako le? nimam zagonske diskete.
Vem ze dvakrat sem mu formatiro. In vedno 3 ure rabu da sm še sam nevem kaj naredo da se je pol xp cd zagnau.
Tako da je šlo brez zagonske diskete.
Samo nevem in nevem kako. :(
Vem ze dvakrat sem mu formatiro. In vedno 3 ure rabu da sm še sam nevem kaj naredo da se je pol xp cd zagnau.
Tako da je šlo brez zagonske diskete.
Samo nevem in nevem kako. :(
bond007 ::
mal čudna tema, ampak ok. Ko si v meniju ki je zgoraj na sliki pritiskaš ali enter ali + ali - ali gor/dol levo/desno (odvisno od biosa), dokler se ti na prvem mestu ne pojavi atapi cd-rom.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bond007 ()
ee to sem rabu ja. :D tako enostavno pa toliko problema:D Hvala vama. ce bosta kdaj v prekmurju javta da gremo na pir :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 98; temeljit pregled ali format?Oddelek: Operacijski sistemi | 2093 (1569) | Pyr0Beast |
» | Čudn problem pri inštalaciji XP professional windowsowOddelek: Operacijski sistemi | 3145 (2383) | xpozed |
» | Vse o MBROddelek: Operacijski sistemi | 1603 (1353) | moj_nick |
» | deinstalacija windowsov xp na notebookuOddelek: Pomoč in nasveti | 1348 (1219) | Imagination |
» | Zagonska disketa v winXPOddelek: Operacijski sistemi | 3290 (3112) | McBoby |