Forum » Kaj kupiti » ohisje pod 100EUR
ohisje pod 100EUR
trnvpeti ::
iscem eno ohisje, pod 100EUR
naj bo dokaj tiho, naj ima dokaj kvalitetno odvajanje toplote
ne iscem extrem, nekaj best buy
@trnvepti: mal sem se že naveličal stalno prestavljati tvoje poste. PREBERI kaj piše pod posameznimi oddelki in postaj svoja vprašanja v PRAVILNI oddelek. Naslednjič bom take stvari brisal!
naj bo dokaj tiho, naj ima dokaj kvalitetno odvajanje toplote
ne iscem extrem, nekaj best buy
@trnvepti: mal sem se že naveličal stalno prestavljati tvoje poste. PREBERI kaj piše pod posameznimi oddelki in postaj svoja vprašanja v PRAVILNI oddelek. Naslednjič bom take stvari brisal!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
trnvpeti ::
joj
milijon ohisij
zato pa sem odprl temo, da kdo napise dobro izkusnjo, pa pove, to ohisje
pa pri ohisju ne gledam na obliko, vsecnost
samo cena, tisina pa dober odvod toplote
milijon ohisij
zato pa sem odprl temo, da kdo napise dobro izkusnjo, pa pove, to ohisje
pa pri ohisju ne gledam na obliko, vsecnost
samo cena, tisina pa dober odvod toplote
Tomay ::
Ne vem če si imel v mislih Aluminijasto/pločevinasto, z napajalnikom ali brez.
To je mini osebno kar v redu. Ne vem če je best buy. Spredaj 12cm vent, zadaj 80, 90 ali 120, čeprav je luknja za 90. Napajalnik je soliden ni pa posebno tih. Boljša izbira je LC6550 12cm Super silent, ali LC6550GP 14cm. Dodaš še Scythe infinity ...
Če iščeš brez napajalnika je to dobra izbira. Spredaj in zadaj 12cm vent. Če se prav spomnim gre še en na stranico.
To so samo moje izkušnje. Gotovo obstajajo še kakšna boljša ohišja pod 100€ načeloma pa je bolje, da kupiš napajalnik posebej. Pa vente s 3 pinskimi konektorji ki jih priklopiš na osnovno ploščo, ker jih ima večina že termalno regulacijo, da je v idle stvar čim bolj tiha.
To je mini osebno kar v redu. Ne vem če je best buy. Spredaj 12cm vent, zadaj 80, 90 ali 120, čeprav je luknja za 90. Napajalnik je soliden ni pa posebno tih. Boljša izbira je LC6550 12cm Super silent, ali LC6550GP 14cm. Dodaš še Scythe infinity ...
Če iščeš brez napajalnika je to dobra izbira. Spredaj in zadaj 12cm vent. Če se prav spomnim gre še en na stranico.
To so samo moje izkušnje. Gotovo obstajajo še kakšna boljša ohišja pod 100€ načeloma pa je bolje, da kupiš napajalnik posebej. Pa vente s 3 pinskimi konektorji ki jih priklopiš na osnovno ploščo, ker jih ima večina že termalno regulacijo, da je v idle stvar čim bolj tiha.
Voodoo 4Ever
OZZY ::
Mogoče Chieftek LBX in podobni..se pravi podaljšana serija...Ma 1x120 odzadaj , 3x92 za diske hladit (piha direktno čez diske in ven iz ohišje tko da topel zrak direkt odvaja iz ohišja) in 2x92 na stranici, da piha na cpu in grafo...Cena je okol 70eur...Poleg tega pa je kr prostorno.
Go with the flow.
tvich ::
Moram se strinjat z vanmarko88-om.
And AC said, ''LET THERE BE LIGHT!''
And there was light--
And there was light--
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novo ohišje in hlajenje (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7486 (5895) | solatko |
» | Kako izvesti pasivno hlajenje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2706 (2706) | Keyser Soze |
» | Se splaša kupit ohišje? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7390 (5161) | Big_Al |
» | Kater napajalnik mi svetujete?Oddelek: Kaj kupiti | 2773 (2256) | veteran |
» | Hlajenje za x2Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1652 (1326) | bajker |