Forum » Izdelava spletišč » [Kako?] Webcasting
[Kako?] Webcasting
BIG_Yack ::
Pozdravljeni.
Več časa sem razmišljal v katero kategorijo bi poslal to temo. Odločitev je padala med Izdelava spletišč, Programska oprema in Omrežja in internet. Upam, da sem se prav odločil.
Pred kratkim sem se spoznal s dvema spletnima (Web 2.0) servisoma: operator11 in Mogolus. Oba sta namenjena ustvarjanju internetnih TV postaj, le da moraš biti zelo odvisen od servisa.
Jaz iščem malo drugačno rešitev, torej: da si lahko čisto neodvisen od katerega koli spletnega servisa ali proizvajalca in da stvar teče v programu na računalniku.
Če kdo kaj ve o tem... napišite!
Hvala.
Več časa sem razmišljal v katero kategorijo bi poslal to temo. Odločitev je padala med Izdelava spletišč, Programska oprema in Omrežja in internet. Upam, da sem se prav odločil.
Pred kratkim sem se spoznal s dvema spletnima (Web 2.0) servisoma: operator11 in Mogolus. Oba sta namenjena ustvarjanju internetnih TV postaj, le da moraš biti zelo odvisen od servisa.
Jaz iščem malo drugačno rešitev, torej: da si lahko čisto neodvisen od katerega koli spletnega servisa ali proizvajalca in da stvar teče v programu na računalniku.
Če kdo kaj ve o tem... napišite!
Hvala.
Preseren ::
Jaz sem uporabljal in včasih še kr realplayer, res pa je, da za to rabiš helix server, in program Real producer in oba sta free. Jaz sicer uporabljal prijateljski server v Ameriki, ampak ziher se da kaj tukaj urediti, pri nas pa nisem našel nikogar, ki bi imel helix instaliran.
Sicer pa se stvari da početi tudi preko VNC-ja, pa tudi Skype ima neko funkcijo, kjer lahko stvari streamaš, samo morejo uporabniki imeti skype, če se prav spomnim..
P.
Sicer pa se stvari da početi tudi preko VNC-ja, pa tudi Skype ima neko funkcijo, kjer lahko stvari streamaš, samo morejo uporabniki imeti skype, če se prav spomnim..
P.
SEO na https://www.seos.si
BIG_Yack ::
Hvala za odgovor, sem že nekaj gledal o Helix-u, amapk... Če ni nikogar v Sloveniji, bo verjetno malo težje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Motorna olja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20600 (11856) | hojnikb |
» | Download video (flash) iz rtvslo (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 57128 (19538) | Pizzicato |
» | Katera temaOddelek: Izdelava spletišč | 999 (744) | T_F_7 |
» | kako film, ki se predvaja v brskalnuki prenesti na disk (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17873 (10890) | SLO_Matej |
» | rtv - download posnetkovOddelek: Zvok in slika | 13873 (7130) | Valvoline |