Forum » Igre » PROBLEM S PC-jem pri novejših igrah
PROBLEM S PC-jem pri novejših igrah
lukc16 ::
o.. js mam en problem:S že pred nekaj časa sem si inštalerav igro nfs carbon.. ko sem igro inštalerov in jo hotel zagnati mi je windows javil da se je moral program zapreti ker je prišlo do napake.. probal sem ponovno naložit igro ampak ni nč pomaga l... danes pa sem hotel naložiti igro Test Drive Unlimited in windowsi so mi spet javili isto napako.. ne vem kaj je narobe imam amd athlon 1,3G,h RAM-640 MB, Ge Force 7600 GS .. NE VEM KAJ JE NAROBE FOTR MA PROCESOR KI JE SLABŠI OD MOJEGA IN TUDI GRAFIČNO IMA SLABŠO PA MU TE DVE IGRI USEENO DELATE drugače pa sumim da je kaj narobe s procesorjem.. operacijski sistem pa mislim da ni kriv saj sem pred parimi dnevi formatirov disk in ponovno naložu vindovse tko da res ne vem kaj bi blo narobe ali kdo ve kaj bi blo lahko narobe??? hwala za pomoč Luka
Bojevnik ::
Malenkost tvojega posta sem prebral in ti svetujem, da naložiš najnovejše driverje.
Ne glede ali bo to rešilo problem ali ne, pa naslednjič vsaj probaj napisati tak post, da bo razumljiv
(občasno uporabi kakšno vejica in naredi nov odstavek).
Ne glede ali bo to rešilo problem ali ne, pa naslednjič vsaj probaj napisati tak post, da bo razumljiv
(občasno uporabi kakšno vejica in naredi nov odstavek).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako začasno onemogočit grafično kartico?Oddelek: Loža | 1758 (1105) | Unknown_001 |
» | računalnik se resetiraOddelek: Pomoč in nasveti | 1374 (1190) | Kreddy |
» | Tezave z online igranjem prek brezzicnega routerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1124 (937) | brdi |
» | COD MP problemOddelek: Igre | 1727 (1372) | DJ ViVanco |
» | FX 5200 in GTA ViceCity problem!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1316 (1032) | mare87 |