Forum » Strojna oprema » čudne težave pri zagonu računalnika
čudne težave pri zagonu računalnika
cune ::
pozdravljeni!
na rčaunalniku sem zamenjal original procesorski hladilnik z enim fanless hladilnikom. od takrat mi noče zagnat računalnika. disk in dvd enota se ne zaženeta, na ekranu ni signala. procesor je dvojederni amd, matična plošča pa asus k8u-x z 2x512 rama. napajalnik sem tudi že poskušal zamenjat vendar brez uspeha. disk in dvd enota pa preverjetno delujeta na drugem računalniku.
mogoče kaka ideja?
na rčaunalniku sem zamenjal original procesorski hladilnik z enim fanless hladilnikom. od takrat mi noče zagnat računalnika. disk in dvd enota se ne zaženeta, na ekranu ni signala. procesor je dvojederni amd, matična plošča pa asus k8u-x z 2x512 rama. napajalnik sem tudi že poskušal zamenjat vendar brez uspeha. disk in dvd enota pa preverjetno delujeta na drugem računalniku.
mogoče kaka ideja?
Good Guy ::
si mogoče procesor kj premiku?
dej ga vn pa nazaj notr pa resetiraj bios...
dej ga vn pa nazaj notr pa resetiraj bios...
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
Donheled ::
Lahko pa da je narobe to, da je bios tako naštiman, da ti sploh ne zažene procesorja ker ne zazna ventilatorja - ga nimaš priključenega na matično.
Kakšne piske pa spušča ko ga hočeš vključiti?
Kakšne piske pa spušča ko ga hočeš vključiti?
Amd Athlon 64 3000+, OCZ DDR2 6400 512MB Gold XTC, Gigabyte M55s-s3
Gigabyte Radeon x1600pro 128 MB - moj prvi sestavljen PC leta 2009..mislim. RIP
farko ::
verjetno je problem kako si ga dal noter poglej nogice procesorja če so zvite boš rabil dobre spočite oči da jih boš poravnal.Pa ko ga boš dal skupaj po prvem zagonu mogoče ne bo delalo po drugem bi ti pa moralo.Jaz sem čistil hladilnik in vzel vse skupaj ven in vem kako gleda potem če se ti kaj zalomi
farko
Donheled ::
Samo da si rešil :D
Amd Athlon 64 3000+, OCZ DDR2 6400 512MB Gold XTC, Gigabyte M55s-s3
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik in strelaOddelek: Strojna oprema | 3280 (2538) | STU-III |
» | računalnik včasih začne "preskakovati" - zvoku in sliki se začne zatikati in "kolcatiOddelek: Strojna oprema | 2261 (1929) | solatko |
» | Računalnik se noče zagnatOddelek: Pomoč in nasveti | 970 (836) | solatko |
» | ATI AGP ne zažene sistema (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3620 (2879) | boset |
» | menjava maticneOddelek: Pomoč in nasveti | 1830 (1729) | bluefish |