Forum » Izdelava spletišč » Igranje z Joomlo
Igranje z Joomlo
rkasteli ::
Ravnokar se igram z Joomlo da malo vidim kako funkcijonira celotna zadeva in sm pršu do enga problema. Inštaliru sm komponento galerije,dal sem povezavo v meni in se zadeva lepo pokaže tudi potem na strani. Potem pa sem poskušal da se mi podstran kjer je galerija prikaže na levi in desni strani brez modulov in banerjev ki so v predlogi in mi nikakor ne rata. Kako bi naredil da imam na prvi strani ko prideš na stran na levi strani lepo en banner čisto na desni zadnje novice in vmes eno vsebino potem ko bi pa šel pa na podstran galerije pa banerja in novic nebi bilo ampak bi bila galerija čez celotno širino strani? Meni je zgoraj vodoravno v glavi tako da ni vključen v telo.
rkasteli
rkasteli ::
Še tole bi prašu...S katerim programom najlažje modificiraš design za Joomlo ?...Sm probu mal z dramweaverjem in ni tko ensotavna zadeva
rkasteli
SurfMan ::
Kar se tiče prikaza, imaš za vsak modul opcijo desno kje se ti ta modul sploh prikazuje , se pravi izključi prikaz banerja in novic na galeriji. (če je recimo na all...potem bo na vsaki podstrani). Kar pa designa, se bo treba malo css naučit. Večina oblikovanja je namreč tam. Imaš pa drugače na netu toliko zastonj predlog že narejenih da boš sigurno našel kaj primernega.
Priporočam ti OKO-xampp ki ga dobiš na slojoomli in tam malo poskušaj.
Priporočam ti OKO-xampp ki ga dobiš na slojoomli in tam malo poskušaj.
Damjan Jagar ::
Res je. Forum slojoomla bo pravi naslov zate. S pomočjo foruma sem štartal iz nule in v kratkem postavil dve strani.
http://jagar.si
Meizu ::
Joomla je enostavna in preprosta da ni kaj. Sploh ne potrebuješ foruma. Malo logike in to je to. Pa seveda znanja HTML, PHP in pa CSS skript.
Jst sm pravtako štartal iz nule, brez pomoči slojoomla foruma in sem postavil že vsaj enih 30 joomla strani (no seveda bolj za zajebancijo, a vse šteje - stran je stran).
Jst sm pravtako štartal iz nule, brez pomoči slojoomla foruma in sem postavil že vsaj enih 30 joomla strani (no seveda bolj za zajebancijo, a vse šteje - stran je stran).
Meizu ::
Bi ti z veseljem pokazal, a žal ni več na spletu. Zadnja stran Joomle sem naredil dobre pol leta nazaj. Toliko časa pa ni bila na spletu še nobena moja TESTNA stran.
Logika je pomembna ja. Kaj ti pomaga vse znanje, če neveš kaj pomenijo ostale stvari.
Logika je pomembna ja. Kaj ti pomaga vse znanje, če neveš kaj pomenijo ostale stvari.
Ch4N93 ::
In po kakšni logiki imaš na svoji strani pod "title" enako besedilo kot pod "content"?
Aja, pa neko logično geslo si omisli, da ga ne boš pozabil :P :)
Aja, pa neko logično geslo si omisli, da ga ne boš pozabil :P :)
Ni nam lahko...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 273533 (2951) | edi123 |
» | joomla (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14190 (10044) | betmen |
» | Ocena moje spletne strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 8195 (4931) | Goran's Blog |
» | Konkretna cena izdelave strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 8849 (6170) | _Beast |
» | joomla - onoveOddelek: Izdelava spletišč | 4279 (3958) | SurfMan |