Forum » Izdelava spletišč » Spletna trgovina
Spletna trgovina
Trgovec ::
Živjo,
radi bi odprli spletno trgovino in me zanima približno koliko bi to prišlo kar se denarja tiče, na kakšni platformi bi bilo dobro postaviti to trgovino, rabili bi pa nekoga, ki bi trgovino imel čas tudi vzdrževati - se pravi nekako ful time. Ponudbe sprejemamo na zasebna sporočila.
radi bi odprli spletno trgovino in me zanima približno koliko bi to prišlo kar se denarja tiče, na kakšni platformi bi bilo dobro postaviti to trgovino, rabili bi pa nekoga, ki bi trgovino imel čas tudi vzdrževati - se pravi nekako ful time. Ponudbe sprejemamo na zasebna sporočila.
webstar ::
Kakšno trgovino imate v mislih?
Koliko artiklov v prodaji?
primer trgovine (še v izgradnji): spletna trgovina
Koliko artiklov v prodaji?
primer trgovine (še v izgradnji): spletna trgovina
gregy ::
primer trgovine .. Oscommerce o njej je na tem forumu že zelo široka tema
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX<br />
Vstopnice.com so moja strast ...
Vstopnice.com so moja strast ...
Trgovec ::
@Webstar
V mislih imamo trgovino s tehničnimi stvarmi, na začetku do 100 izdelkov, kasneje mogoče več. Je pa tako, sami se ne mislimo ukvarjati z njo ampak nekomu plačati da jo postavi in vzdržuje. Zdaj pa nas zanima približno koliko bi to stalo, mogoče sama platforma za nas niti ni pomembna. V glavnem rabili bi nekoga resnega, ki bi skupaj z nami razvijal to trgovino.
V mislih imamo trgovino s tehničnimi stvarmi, na začetku do 100 izdelkov, kasneje mogoče več. Je pa tako, sami se ne mislimo ukvarjati z njo ampak nekomu plačati da jo postavi in vzdržuje. Zdaj pa nas zanima približno koliko bi to stalo, mogoče sama platforma za nas niti ni pomembna. V glavnem rabili bi nekoga resnega, ki bi skupaj z nami razvijal to trgovino.
just_a_cook ::
Oblikovanje.com dela trgovine izključno po meri .... (lastni razvoj).
==================
Just a cook
Just a cook
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava spletne trgovineOddelek: Izdelava spletišč | 8218 (3001) | PrihajaNodi |
» | Računalniški servis in nakup rezervnih delovOddelek: Loža | 4379 (3775) | knesz |
» | spletna trgovinaOddelek: Programiranje | 1505 (1279) | sporty38 |
» | Kje kupiti v TUJINI (pri nas se ne dobi vsaj 3 mesece)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1788 (1272) | VolkD |
» | Potrebujem kandidata, ki potrebuje spletno stranOddelek: Izdelava spletišč | 1613 (1218) | ******* |