Forum » Kaj kupiti » Nakup Tv tunerja
Nakup Tv tunerja
Ted ::
Cena naj se giblje okoli 15.000 sit, zadeva naj ma daljinca, razmeroma dobro sliko in dober sprejem na sobno anteno. Ma kdo kake izkušnje s tem zadnjim? Še nekaj, ne mi svetovat ATIja...
eland ::
Sam imam Pinnacle in sem zelo zadovoljen, glih ne vem kakšna je cena ampak tam nekje okol 15k. Ne pa nikakor vzet Zoltrix ker je en drek v obliki TV katice!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: eland ()
R@C@ ::
Pinnacle je car med TV tunerji......jaz ga imam in sem srečen :)
Je pa cena skoraj 20K se mi zdi.
Je pa cena skoraj 20K se mi zdi.
Ted ::
Hm, zanimivo. Tnx. Mam pa še eno vprašanje. Nekje sem zasledil, da mora bit signal sobne antene, ki jo priključiš na tuner ojačan. Komentar? Ker navadno anteno si ni problem narediti sam, tista z "ojačevalniom" pa te stane par jurjev...
Mac ::
Lahko dobiš LifeView TV + radio z daljincem zo 15K.
Ne rabiš nobenega ojačevalca, v W98se dela dobro, na drugih windowsih pa je nisem poganjal.
Ne rabiš nobenega ojačevalca, v W98se dela dobro, na drugih windowsih pa je nisem poganjal.
Bagr ::
Sam imam LifeView'98 in prav dobr laufa na win98, in win2k. O kakem ojačevalcu pa ni govora kar vidiš na TV to boš videl z tv-tunerjem.
eland ::
Zato ker je nisem mogel poinštalirat pa bog ko pa sem mi je posrečil , pa je blo kot da gledam v lego kocke. Daljinc ni delal, v glavnem sami problemi.
Pinnacle sem pa samo dal notr, pa je delal kot šus v prvo!!!
Pinnacle sem pa samo dal notr, pa je delal kot šus v prvo!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 65957 (23665) | k4vz0024 |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10228 (8037) | edublin |
» | TV tuner - pomoč pri izbiriOddelek: Kaj kupiti | 1656 (1372) | Keyser Soze |
» | TV kartica za prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 2131 (2063) | SimplTech |
» | Guillemot TV Video 3Oddelek: Kaj kupiti | 1497 (1296) | alien-w |