Forum » Pomoč in nasveti » se splaca?
se splaca?
theDevil ::
Torej, sedaj mam procesor Intel Celeron 400 na 500 mhz, z tistim hladilnikom, ki pride v BOX verziji procesorja...procesor bi se dal s tem hladilnikom navit tut malcek vec sm probal, ampak sej ni toliko vazno, 10 ali 20 mhz gor ali dol...zanima pa me, ce bi ga lahko kej vec navil, ce bi kupil Golden ORBa? Pod malo vec mislim ene 60 MHZ?
ajde
ajde
The gods made heavy metal and it's never gonna DIE!
asteroidk ::
hm 60mhz ? ni to zlo mal ? pomoje sploh neb opazu razlike
Vse se da, le potruditi se je potrebno!
Skankulja ::
Celeron 400? (66x6)? Če sem prav razumel imaš trenutno hitrost sis. vodila 83? Z malo boljšim hlajenjem lahko svoj procesor lahkotno spraviš na delujočo freq. 600 (100x6), seveda pa je to odvisno od tvojega sistema. Sicer pa so box ver. odl. navijajoče. Sam imam 366 oc. na 550 (100x5.5) z g. orbom in ti povem, da se opazi ko je sis. clk. na 100 (in s tem tudi rami! če imaš 133Mhz rame, ti nastavitev clk+33 v biosu ne uide). Upam da ti bo delovalo.
Neumen človek se zmede ob slehernem glasu razuma.
Zipper ::
Celerona 400in 500 sta znana po tem, da se slabo navijata. Navijajo se dobro Celeroni 300A, 366, 433, 466 in seveda Celeroni II. Mislim, da ti boljsi hladilnik ne bo veliko pomagal. Sam sem imel box verzije obeh procesorjev in nisem bil prav nic zadovoljen z reultati navijanja. Tvoj dosezek c 400@500 MHz je odlicen! Sam sem uspel naviti c400 max na 486 MHz.
---------------------------------------
Type Win to enter Windows ME
Type Win to enter Windows ME
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj je hitrejše Pentium II 350 ali Celeron 400?Oddelek: Strojna oprema | 2226 (1607) | mtosev |
» | Celeron II in napetosti... potrebjem nasvetOddelek: Navijanje | 1848 (1625) | MadMax |
» | temperatura procesorja!!!Kje je meja!!Oddelek: Navijanje | 1436 (1142) | mravla |
» | Komu je uspelo!!!!!Oddelek: Navijanje | 1506 (1188) | KOLAPS |
» | Abit BH6Oddelek: Strojna oprema | 1673 (1425) | Loki |