» »

KT7-banalni problemi

KT7-banalni problemi

Diablo ::

V Avstriji sem kupo abitko in durona, vse skup vrzem, in prvi zagon sami errorji, pol sem ze vse probal in sem resetiral bios, no potem mi je prepoznalo disk in hoteli so se zagnati windowsi. Brez uspeha... Tezava je pa ostala s tipkovnico, ki enkrat dela enkrat pa ne, kak se mu zdi, pa povezava z disketnikom je cudna (kontrolni kabel z rdeco zico je na zunanji strani, ze lo cudno) tak al tak ne dela, pol se vzel stari kabel, vse skup obrno, da je na notranji, ampak se vedno ne dela tak kot bi moglo...
Ima kdo kaksno idejo!?!?
Lep pozdrav

OZZY ::

Moja izkušnja. Naj ti jo vgradijo in stestirajo tam, kjer si jo kupu. Velik folka je omenjal težave z njo tako, da moraš bit pozorn na to, da bi lahko imel take težave. Nasveta ti žal ne znam dat, saj so mojo spravl v red pri Mlacomu, sam po velkih težavah, tako, da sem se odloču, da jo zamenjam še isti dan z Msi-jem, ki je delu od prve.

ChiefThunder ::

Res je dost problemov znanih s to plato. Če si bliz meje nesi zadevo nazaj, če ne boš uspel zrihtat, tko, da ti oni zamenjajo al pa zrihtajo stvar. Poglej, če je s samo tipkovnico kj narobe, mal kombiniri. Če sveti lučka pri disketniku nonstop je kabel zanič, al pa narobe obrnjen. Mogoče so ti pa sam sfukano plato poturil.

Diablo ::

Sem ze zrihtal...zadeva je taksna..kabel za disketnik je napacen, in na njem je treba konektorje obrnit...bojda so enim serijam napacne kable polega dali (narobne spljoh)..sicer pa ni cudno, da tajvanci za 10 mark na mesec sa lahko budno pazijo kak konektorje skup zlagajo. Zdaj dela vse okej...Ni bil problem v plati!!! Sreca!
Pa bios je treba pred zacetkom resetirat (hardwersko)...
Lp


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova anketa: starost najstarejše komponente v vašem primarnem računalniku

Oddelek: Novice / Ankete
473161 (2358) gumby
»

Problemi z disketnikom!!!

Oddelek: Strojna oprema
9798 (720) Dr Evil
»

BIOS FLASH - Problem - NUJNO

Oddelek: Pomoč in nasveti
191985 (1737) steiner
»

Disketnik

Oddelek: Strojna oprema
201184 (1003) V-i-p
»

Flashal sem BIOS in sedaj..

Oddelek: Pomoč in nasveti
211604 (1269) billy

Več podobnih tem