Forum » Zvok in slika » Problemi s digitalnim fotoapratom
Problemi s digitalnim fotoapratom
muzičar ::
Imam problem s Canon Powershot A530 in sicer, baterija se sprazni takoj. Probal sem že vse možne ne akumulatorske in dvoje akumulatorske baterije, vse se izpraznejo do 10 slik. Mogoče kdo ve kaj bi lahko bilo narobe?
LP, muzičar
LP, muzičar
k4vz0024 ::
Ne bi bil preveč pameten, tole bi bil lahko kak kratek stik? Je predal z batarijami čist? So kontakti čisti?
Prva stvar na katero sem tudi sam pomislil. Spihal sem ko nor, kaj več pa ne vem kaj lahko naredim.
veteran ::
Hmm, nek Canon je imel serijsko napako, žica na vzmeti na pokrovčku je bila nekako slabo zataknjena in se je čez nekaj časa premaknila - posledica je kratek stik in praznjenje baterij. Ne vem, če je ravno tvoj model ta, preveri.
No naslednji teden gre na servis. Je štos tudi da je letel po tleh in to točno tam. Na servis gre da vidim kaj je in, če lahko sam popravim.
No morm pohvalt Canon servis na Zaloški. Res korekten odnos. Upošteval bo garancijo in najkasneje v 10 dneh bo popravljen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater baterijski vrtalnik? (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 207932 (16037) | lopov |
» | Prenosnik se prižge vse redkejeOddelek: Strojna oprema | 1018 (706) | fajdl |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 17958 (14081) | G_mAn |
» | Pregrevanje procesorjaOddelek: Strojna oprema | 2002 (1723) | šernk |
» | Canonovi fotoaparati vas lahko opečejoOddelek: Novice / Ostale najave | 4052 (3332) | gzibret |