Forum » Zvok in slika » Program za "lepšanje" videa
Program za "lepšanje" videa
pviran3 ::
Eno leto sem uporabljal program, pa sem pozabil ime (bila je neka kitajska zadeva...)
V glavnem program za video.
Noter si vnesel en file, potem pa nastavil ene 6 filtrov (deinterlacing, cropping, popravljanje barv, codec in velikost) potem pa je računalnik mlel 2 dni za 2 uri videa in ven je padel končen izdelek.
Če pozna kdo ime kakega dobrega programa, naj prosim napiše spodaj.
Drugače je un moj imel tko večje gumbe za izbiranje in zelo preprost vnesnik, uporabniku prijazen, verzija je bila pa 1, glih 2 je prišla ven pred enim letom.
Hvala in LP
V glavnem program za video.
Noter si vnesel en file, potem pa nastavil ene 6 filtrov (deinterlacing, cropping, popravljanje barv, codec in velikost) potem pa je računalnik mlel 2 dni za 2 uri videa in ven je padel končen izdelek.
Če pozna kdo ime kakega dobrega programa, naj prosim napiše spodaj.
Drugače je un moj imel tko večje gumbe za izbiranje in zelo preprost vnesnik, uporabniku prijazen, verzija je bila pa 1, glih 2 je prišla ven pred enim letom.
Hvala in LP
Amisovc ::
Hja, priporočam ti Ulead VideoStudio 10 Plus ali pa Ulead VideoStudio 11 Plus.
V programu imaš nekaj videov, cel kup prehodov, gora filtrov, na voljo je tudi glasba za v ozadje videa, chroma key
(blue screen, green screen), izvoz v MPEG-2, MPEG-4, wmw. Gumbi so kar veliki. Vmesnik je zelo preprost.
Slike:
Menu (klik)
VideoStudio (klik)
Movie Wizard (klik)
V programu imaš nekaj videov, cel kup prehodov, gora filtrov, na voljo je tudi glasba za v ozadje videa, chroma key
(blue screen, green screen), izvoz v MPEG-2, MPEG-4, wmw. Gumbi so kar veliki. Vmesnik je zelo preprost.
Slike:
Menu (klik)
VideoStudio (klik)
Movie Wizard (klik)
http://www.messblack.com/index.php?page=getpro&mb_id=1312207329020
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne morem uvoziti .avi datotek v Sony Vegas 7.0Oddelek: Programska oprema | 2641 (2277) | opeter |
» | Pomoč pri obdelavi videa iz kamereOddelek: Zvok in slika | 2384 (2111) | branko63 |
» | Program za obdelavo videaOddelek: Zvok in slika | 3319 (3319) | Jakka |
» | program za obdelavo videaOddelek: Zvok in slika | 2961 (2715) | vice boy |
» | Software za obdelavo videaOddelek: Zvok in slika | 2140 (1855) | IceIceBaby |