» »

Ima še kdo probleme z grafično radeon X1950PRO Agp

Ima še kdo probleme z grafično radeon X1950PRO Agp

Watton ::

Problem je sledeč. Včasih se mi pc sploh ne zažene, (včasih že ob vklopu ne včasih se mi pa ustavi ko ga npr resetiram) ampak obstoji še pred biosom. Vse deluje samo signala ni na ekran zato žmiga lučka na monitorju. Potem moram malo počakati in pritisniti reset nakar se mi mogoče zažene in pc spelje naprej in dela vse normalno. (včasih prime takoj včasih pa pritiskam reset do onemoglosti nakar se spravi delat in pride naprej v bios).Kako je mogoče da se enkat pc zažene včasih pa ne. Kartica je Sapphire. Ni kriv napajalnik sem probal tri. in z drugo grafično dela skos

Hvala za pomoč.Res bi rad rešil to nadležno napako
  • spremenilo: Watton ()

Redorange ::

Imam od Club 3D in nisem imel nobenih problemov.(edino kar sem sam zašuštral, ma sem poštimal)

Ne vem, podobne probleme sem imel na prejšnjem rač. zaradi napajalnika.
A si zdaj na novo namestil grafo al jo imaš že nekaj časa?

Namestil sem jo na novo kupljena pri Mlacomu. Stara ni en mesec preh sem mel 6600gt in se je vsakič lepo prižgal.Napajalnik mam 650w tko da tle ni problem. Ne vem kaj bi lahko bilo an. Nekaj je z grafo ker dokler ne izpusti signala na monitor se bios procedura ne nadaljuje. Zanima me tudi ali se npr pr resetu pc-ja prekine napetost na komponentah ali je to samo kot ene vrste stikalo na matični plošči . Nekako slutim da je nekaj narobe z napetostjo na grafi ob zagonu.

TOP ::

Daj preveri mal rame,ker mam jaz podoben problem pa sem ugotovil da je ram.

Niso rami. sem probal dva različna kingston pa geil

JeZo ::

Kaj pa monitor! A imas slučajno kaj starejšega?

Monitor je LCD syncmaster Samsung star slabo leto. To ni ker poj bi se recimo v pcju windowsi nalagal tolk pa disk nič ne melje

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se čudno obnaša (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
645760 (4924) accord37
»

ATI AGP ne zažene sistema (strani: 1 2 )

593620 (2879) boset
»

Samsung 971P - "Not Optimum Mode, Recommended Mode 1280 x 1024 60 Hz"

Oddelek: Zvok in slika
82244 (2100) nosk8fx
»

hladno (ne)priziganje racunalnika

181844 (1387) jerkovicj
»

racunalnik se noce vzgat!