Forum » Zvok in slika » tezave z Video In prikljuckom
tezave z Video In prikljuckom
otis ::
Imam graficno kartico GeForce Ti 4200 128mb VIVO in sem se odlocil da bom digitaliziral nekaj starih VHS kaset. Vse lepo in prav, instaliram najnovejse Nvidiine driverje za grafiko, pravtako za tem nalozim se WDM driverje, ki bi naj to funkcionalnost ponudili. Instalacija gre lepo skozi, problem nastane ko probam zajet video. Poskusil sem z VirtualVCR, VirtualDub, VLC, MPC, Win Movie Maker pa nic ne gre. Samo crna slika, dobim ne niti enega frama. VirtualVCR se mi celo zrusi, javi neko napako, ampak se ga potem ne da zapret. Podrocja imam dobro nastavljena in ostale nastavitve bi tudi morale spilat. Ima kdo kaksne izkusnje s tem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla odvisna od Googla? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 10422 (7989) | poweroff |
» | nakup Tv karticeOddelek: Zvok in slika | 3303 (2540) | gruntfürmich |
» | Prednosti/slabosti odprte kode/Linuxa (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6438 (5040) | Poldi112 |
» | Deinterlace pri zajemanju videaOddelek: Zvok in slika | 2191 (1720) | AtaStrumf |
» | Katero firmo izbrati ? ter zakaj ?Oddelek: Kaj kupiti | 1671 (1225) | Buggy |