Forum » Pomoč in nasveti » Igre prehitevajo
Igre prehitevajo
Heavy ::
Pred kratkim sem nadgradil računalnik na; Athlon 64 X2 4200+, 2GB ram, GF 7800GT, Creative SB 4 OEM, matična Gigabyte NF4,win XP. Od takrat imam čudne težave z igrami; Battlefield 2 in 2142 se mi včasih kar sesujeta in pojavi se modri zaslon smrti, računalnik pa se resetira, v GTA:SA mi igra deluje zelo hitro, včasih povsod, včasih samo v zgradbah, včasih pa dela normalno. Podobno težavo imam v Area 51 ko mi včasih deluje normalno, včasih pa mi muha kar skače, premaknem miško za 1mm, pa se v igri kar v šusu premakne za 30*. Ravno tako igra Indiana Jones and the emperor tomb mi včasih deluje normalno, včasih pa prehiteva. v Resident Evil 4 pa mi v vmesnih animacijah ne kaže dogajanja. Edina igra ki deluje brez težav je Doom3+dodatek in Star Wars:Republic commando. Drugače pa računalnik zunaj iger deluje normalno. Že večkrat sem formatiral a je težava ista. O računalnikih vem veliko a o tem se mi ne sanja kaj bi bilo. Upam da mi bo kdo pomagal.
Heavy ::
Ok sedaj deluje, hvala, sem mislil da je ta gonilnik namenjen, če slučajno windws neha uporabljati eno od jeder procesorja. Hvala, lepa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lag v multiplayer igrahOddelek: Pomoč in nasveti | 2905 (2447) | r3dkv1c4 |
» | The witcher težavaOddelek: Igre | 1405 (1186) | zidzid |
» | LG- problem s prižiganjemOddelek: Zvok in slika | 1699 (1534) | Mihcee |
» | problemi z diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1812 (1237) | OChack |
» | NapajalnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1109 (895) | franci |