Forum » Loža » Iščem prijaznega lastnika Paypal računa :>
Iščem prijaznega lastnika Paypal računa :>
Marc` ::
Pozdrav.
V eni drugi temi sem spraševal o morebitni carini iz VB itd. Sedaj, ko imam vse odgovore pa rabim nekaj drugega.
Rad bi kupil izdelek iz ebaya, natančneje to (če koga zanima) ampak nimam paypal računa. Veliko bi mi pomenilo, če bi se lahko dogovoril s kom, da preko svojega paypal računa nakaže ta moj znesek, dodal bi tudi seveda nekaj €(po dogovoru). Če se bo našel kdo, mi lahko pošlje ZS ali piše na mail (marc.basket@gmail.com).
Hvala, lep pozdrav.
Marko
V eni drugi temi sem spraševal o morebitni carini iz VB itd. Sedaj, ko imam vse odgovore pa rabim nekaj drugega.
Rad bi kupil izdelek iz ebaya, natančneje to (če koga zanima) ampak nimam paypal računa. Veliko bi mi pomenilo, če bi se lahko dogovoril s kom, da preko svojega paypal računa nakaže ta moj znesek, dodal bi tudi seveda nekaj €(po dogovoru). Če se bo našel kdo, mi lahko pošlje ZS ali piše na mail (marc.basket@gmail.com).
Hvala, lep pozdrav.
Marko
Ok, noben se mi ni javil. Tako da še 1x lepo prosim, če mi je kdo pripravljen pomagat. Mislim, da ni nekega tveganja, denar dam na roko +10€.
Nekaj zaslužite na easy pa še dober občutek lahko imate, ker ste pomagali človeku :P Verjetno ma kr nekaj folka tu paypal, zaželjen je mb z okolico ampak ni pa nuja.
Premislite in se me usmilite .
Nekaj zaslužite na easy pa še dober občutek lahko imate, ker ste pomagali človeku :P Verjetno ma kr nekaj folka tu paypal, zaželjen je mb z okolico ampak ni pa nuja.
Premislite in se me usmilite .
Recimo do Ljubljane se lahko nekako pripeljem, dostavim denar, potem pa opraviva nakup isti dan pri tebi doma.
Drugače skoraj nevem kako bi šlo, ampak za določene mislim, da se da kar dobro razbrat iz foruma ali je resen ali ne nasplošno, seveda pa ni zagotovila.
Drugače skoraj nevem kako bi šlo, ampak za določene mislim, da se da kar dobro razbrat iz foruma ali je resen ali ne nasplošno, seveda pa ni zagotovila.
Steinkauz ::
Pr paypalu lahko nardiš cash back(ali neki tazga) se mi zdi. Tko da morš kr zaupat, ker lahko prekliče kasneje. Čeprav pomoje se da dobit kakšno dobro dušo.
jype ::
Marc_: pri meni doma? (tega ne mislim povsem resno, ampak) Si ti morda prepričan, da te bodo ljudje kot popolnega neznanca spustili v hišo (še posebej če se morda pišeš Trobec ali Plut)?
Lahko se načeloma dobiva nekje v mestu, prenosnik itak ves čas prenašam, tako da lahko nakup opraviva takoj, vendar obstajajo določene omejitve (na kreditni kartici) in ker konec meseca potujem bi rad imel vse kartice "prazne", za vsak primer, do nekaj sto evrov bi pa šlo brez težav.
Lahko se načeloma dobiva nekje v mestu, prenosnik itak ves čas prenašam, tako da lahko nakup opraviva takoj, vendar obstajajo določene omejitve (na kreditni kartici) in ker konec meseca potujem bi rad imel vse kartice "prazne", za vsak primer, do nekaj sto evrov bi pa šlo brez težav.
mtosev ::
Jaz sem v MBju in imam verified account
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 73 74 75 76 )Oddelek: Loža | 769330 (2736) | Buggy |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137454 (17418) | igi82m |
» | Ebay-Paypal-Top up (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15351 (9481) | dales |
» | Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 109362 (36409) | PINki |
» | ebay.de način plačilaOddelek: Loža | 12960 (4560) | vilonja |