Forum » Izdelava spletišč » gostovanje123
gostovanje123
pac3k ::
Pred kratkim sem naletel na to spletno stran, ki ponuja gostovanje.
Ponudba se mi zdi zelo dobra. Dobrih 5€ za 500MB placa, pa še spletna stran jim dela hitro, kar pomeni, da je kolokacija blizu.
No, kakorkoli že, njihova spletna stran je v razsulu. Pol stvari ne dela, precej je enega (še neprevedenega) angleškega teksta ki seka precej daleč od tistega kar bi pričakoval na strani. Kaj se je zgodilo z njihovo stranjo nevem. Pomojem še niti štartal niso. Ampak to se ponavad napiše.
Nekje na strani se čudežno na čase pokaže njihov mail info@gostovanje123.com, kateri pa zgleda ne obstaja, natančneje, Mail delivery system je dejal da na strežniku gostovanje123.com ni uporabnika info.
Kontakt stran pa itak ne dela ;)
Zdej me pa zanima, če ma kdo tukaj gostovanje al pa vsaj njihov mail, da bi lahko stopil v kontakt. Saj me zanima, če je v cenah že DDV, kje je kolokacija ipd...
Pa še spletna stran za radovedneže - klik
Ponudba se mi zdi zelo dobra. Dobrih 5€ za 500MB placa, pa še spletna stran jim dela hitro, kar pomeni, da je kolokacija blizu.
No, kakorkoli že, njihova spletna stran je v razsulu. Pol stvari ne dela, precej je enega (še neprevedenega) angleškega teksta ki seka precej daleč od tistega kar bi pričakoval na strani. Kaj se je zgodilo z njihovo stranjo nevem. Pomojem še niti štartal niso. Ampak to se ponavad napiše.
Nekje na strani se čudežno na čase pokaže njihov mail info@gostovanje123.com, kateri pa zgleda ne obstaja, natančneje, Mail delivery system je dejal da na strežniku gostovanje123.com ni uporabnika info.
Kontakt stran pa itak ne dela ;)
Zdej me pa zanima, če ma kdo tukaj gostovanje al pa vsaj njihov mail, da bi lahko stopil v kontakt. Saj me zanima, če je v cenah že DDV, kje je kolokacija ipd...
Pa še spletna stran za radovedneže - klik
Tody ::
Tole niti slučajno ni dobro gostovanje :) Tracerute pokaže da je 140 ms do spletnega mesta bog ve kje v tujini so zakupil reseller paket :)
Tale zadeva je bolj ugodna če mene vprašaš : http://www.tdteam.com/primerjava_gostov...
Tale zadeva je bolj ugodna če mene vprašaš : http://www.tdteam.com/primerjava_gostov...
Prav imata fanta. Pingi so res ogromni, ne pride v poštev. Sicer nimam neke pro strani, ki bo mela miljon obiska, vendar gre tisto čakanje na začetku vsem na živce :)
Na mail sem zaradi tega posta dobil ponudbo od nean.si, vendar so malce predragi, 8€ za paket ki mi je všeč. Imajo pa kolokacijo v slo.
TDTeam majo res precej placa za malo ceno, vendar ena sama MySQL baza, to nebo šlo :)
Tko da sm našel še tretjo zdej, to je SpletnaAbeceda, ki ponuja pkate, ki so omejeni samo po diskovnem prostoru, ostalega je neomejeno. Kolokacija je v MB. Pingi od mene okrog 30. Pa ob polletnem plačilu pride približno 5.1€.
Mislim da sm se že odločil :)
Na mail sem zaradi tega posta dobil ponudbo od nean.si, vendar so malce predragi, 8€ za paket ki mi je všeč. Imajo pa kolokacijo v slo.
TDTeam majo res precej placa za malo ceno, vendar ena sama MySQL baza, to nebo šlo :)
Tko da sm našel še tretjo zdej, to je SpletnaAbeceda, ki ponuja pkate, ki so omejeni samo po diskovnem prostoru, ostalega je neomejeno. Kolokacija je v MB. Pingi od mene okrog 30. Pa ob polletnem plačilu pride približno 5.1€.
Mislim da sm se že odločil :)
CyberDuck ::
Kar se tiče pingov na ponudnike ki si jih naštel je nean.si zmagovalec. Tut sam sem jim poslal naj mi pošlejo ponudno da vidim kaj za vraga majo to :) Kaj je v 8EUR ? Če me ne prehitijo :)
PAKET 1:
200Mb prostora
3 domene
PHP5
MySQL5 (10 podatkovnih baz)
Neomejeno prometa
Neomejeno elektronskih predalov
CENA: 6EUR
Paket 2:
400Mb prostora
10 domen
PHP5
MySQL5 (20 podatkovnih baz)
Neomejeno prometa
CENA: 8EUR
PAKET 3:
1Gb prostora
PHP5
Neomejeno domen
MySQL5 (neomejeno baz)
Neomejeno prometa
CENA: 10EUR
Z paketom upravljas preko administracijskega vmestnika.
VSI PAKETI IMAJO:
Hotlink zaščito (možnost vklopa in izklopa za vsako domeno)
AwStats
Horde webmail
SquirrelMail webmail
Neomejeno število poddomen
phpMyAdmin
...
Strežnik je lociran v sloveniji. To lahko sprobaš sam: ping nean.si
Lp,
Nean d.o.o
Citat iz maila.
Sicer pa je med nean pa abecedo minimalna razlika v pingih.
Tole sem ti kopiral, ker se nočem it policaja. Drugače se mi pa zdi, da si hotel, da naredim ogas za tvojo ponudbo. Nekdo iz tega foruma je moral prej videt mojo temo, da mi je poslal mail, zakaj jo nebi videl šeenkrat in naredil še dodatno reklamo. Pa tudi tiste 2ms razlike v pingih ni ravno vredno celega posta :)
Mogoče se pa motim, kakorkoli že.
200Mb prostora
3 domene
PHP5
MySQL5 (10 podatkovnih baz)
Neomejeno prometa
CENA: 6EUR
Paket 2:
400Mb prostora
10 domen
PHP5
MySQL5 (20 podatkovnih baz)
Neomejeno prometa
CENA: 8EUR
PAKET 3:
1Gb prostora
PHP5
Neomejeno domen
MySQL5 (neomejeno baz)
Neomejeno prometa
CENA: 10EUR
Z paketom upravljas preko administracijskega vmestnika.
VSI PAKETI IMAJO:
Hotlink zaščito (možnost vklopa in izklopa za vsako domeno)
AwStats
Horde webmail
SquirrelMail webmail
Neomejeno število poddomen
phpMyAdmin
...
Strežnik je lociran v sloveniji. To lahko sprobaš sam: ping nean.si
Lp,
Nean d.o.o
Citat iz maila.
Sicer pa je med nean pa abecedo minimalna razlika v pingih.
Tole sem ti kopiral, ker se nočem it policaja. Drugače se mi pa zdi, da si hotel, da naredim ogas za tvojo ponudbo. Nekdo iz tega foruma je moral prej videt mojo temo, da mi je poslal mail, zakaj jo nebi videl šeenkrat in naredil še dodatno reklamo. Pa tudi tiste 2ms razlike v pingih ni ravno vredno celega posta :)
Mogoče se pa motim, kakorkoli že.
CyberDuck ::
Če bi ti mel jaz kaj za ponudit bi ti ponudil in to tukaj ne po mailu :) Kdo ti je rekel da prilepi mail ? Prasal sem kaj dobis za 8EUR in to je bilo pa tudi vse ... DDV je vstet ?
No sej, čist možno :)
To so vse njihove informacije, kar sm jih dobil. Spletno stran imajo pa v izdelavi.
Pa brez zamere. Samo slutnja torej.
To so vse njihove informacije, kar sm jih dobil. Spletno stran imajo pa v izdelavi.
Pa brez zamere. Samo slutnja torej.
flasha ::
imam pri njih plac zakupljen (gostovanje123) res stran je še v izdelavi, drgač pa strani katere mam delajo kar hitro, kar lahko sami preverite:
+ leelio.com
+ motorolav360v.net
+ muchbettersex.org
Kako je z serverom, dol ni padel že... odkar mam jaz pri njih zakupljeno tak da 99,9%uptime drži, C-panel je zelo preprost za uporabo,...
Same dobre govorice lahk krožim (je pa res majo ful pocen).
LP Nejc
+ leelio.com
+ motorolav360v.net
+ muchbettersex.org
Kako je z serverom, dol ni padel že... odkar mam jaz pri njih zakupljeno tak da 99,9%uptime drži, C-panel je zelo preprost za uporabo,...
Same dobre govorice lahk krožim (je pa res majo ful pocen).
LP Nejc
Mogoče se je downtime lih zdejle zgodil ampak meni ne odpre nobene od teh treh strani :D
Bom probal čez nekaj časa :)
Mi lahko daš kakšen kontakten e-mail, prosim.
Bom probal čez nekaj časa :)
Mi lahko daš kakšen kontakten e-mail, prosim.
flasha ::
ej ne morm vrjet maš prav glih prej je bil downtime (za 5min se mi zdi neki takega), kontakt od gostovanje123?
LP Nejc
LP Nejc
Naklučje pač ;)
Strani zdaj delajo hitro.
Drugače pa ja, najbolj prav bi mi prišel kar kontakten mail od gostovanje123, saj info@go... ne dela, kot je pojasnjeno v prvem postu.
Strani zdaj delajo hitro.
Drugače pa ja, najbolj prav bi mi prišel kar kontakten mail od gostovanje123, saj info@go... ne dela, kot je pojasnjeno v prvem postu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 296509 (19801) | hariscorale |
» | gostovanje spletne strani - kateri ponudnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 25097 (1210) | Lonsarg |
» | Spletno Gostovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 17360 (8280) | next3steps |
» | Spletno gostovanjeOddelek: Omrežja in internet | 2590 (1435) | cheguera |
» | GostovanjeOddelek: Omrežja in internet | 1475 (1274) | OnFire |