Forum » Izdelava spletišč » virtual mart-pretvornik valut
virtual mart-pretvornik valut
WinsuckeR ::
Naj prvo se opravičujem če je bilo o tem že govora- pozabil sem ime fila, ki ga je potrebno predelati, da se poleg cene izpisuje se pretvorba v drugo valuto. Prvo sem mislil da gre za "currency_convert.php" pa sem se ali oštel ali pa ne znam brat več lastnoročno vstavljene kode.
Mi lahko kdo osveži spomin in napiše ime fila?
Mi lahko kdo osveži spomin in napiše ime fila?
WinsuckeR ::
V kolikor bo kdorokoli iskal kaj podobnega:
File: root\administrator\components\com_virtuemart\classes\class_currency_display.php
Zadnej nekaj vrstic (oglate oklepaje sem moral zamenjat s navadnimi, vendar mislim,da boste razumeli (koda ni moja)).
File: root\administrator\components\com_virtuemart\classes\class_currency_display.php
Zadnej nekaj vrstic (oglate oklepaje sem moral zamenjat s navadnimi, vendar mislim,da boste razumeli (koda ni moja)).
$res='('.$res.' '.$this-)symbol.')';
break;
case 8:
default :
// 8 = '-00 Symb'
$res='-'.$res.' '.$this-)symbol;
break;
}
} // = EURO MOD = //
$res.=' € ((span style="font-size:12px")'.number_format($nb/0.0041841, 0, '.', '') . ' SIT)(span)';
return($res);
}
// ================ /CURRENCY DISPLAY =========================
// ============================================================
} // end class
}
?)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | PayPal in primarna valuta (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16019 (14853) | Tilen |
» | OSCommerce nastavitve (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Izdelava spletišč | 53397 (20548) | Skarabej |
» | Wordpress multiple authorsOddelek: Izdelava spletišč | 839 (752) | poweroff |
» | [Ajax in Java] v IE6 dela, v Firefoxu neOddelek: Programiranje | 1913 (1667) | krho |
» | Kako narediti redirect, če uporabnik vpiše napačno ime .htmlOddelek: Izdelava spletišč | 1415 (1316) | darh |