Forum » Navijanje » Voodoo 3 2000-navijanje
Voodoo 3 2000-navijanje
Dj-Prah ::
Imam Voodoo 3 2000 in sem mu zamenjal bios z Voodoo 3 3000.Na njegove rame sem pritrdil hladilnike.Prej je deloval z 143Mhz zdaj pa vlece z 166Mhz brez ventilatorja.Imam Celerona 540Mhz(navitega iz 433Mhz) in 320Mb rama.Spilam karkoli hocem in nic ne steka.Vprasal bi pa ce je kdo modificiral Voodoo 3 2000 kako drugace in ce ga je navil na vec megahercov? Hvala za odgovore.
Lp:))
Lp:))
- premaknil: Boeing ()
Dj-Prah ::
Aja pa se to-Voodoo je na AGP-ju uporabla pa PCI in AGP slote.V 3dmarku mi pokaze v system infu da je BUS=PCI.Se da to kako zrihtat da bi vleko samo preko AGP-ja? V biosih mam nastavljeno na AGP.
Prosim za pomoc.
Prosim za pomoc.
segi ::
Najboljša modifikacija: KUPI GEFORCE x:D >:D
Šala! Ne vem nikoli nisem imel voodooja!Bom pa se pozanimal!
Šala! Ne vem nikoli nisem imel voodooja!Bom pa se pozanimal!
---------------------------------------------
Segi podobo na ogled postavi,
ker bolj resnico ljubi kakor hvalo,
zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo
neumno, kaj umetni od nje pravi
----------------------------------------------
Segi podobo na ogled postavi,
ker bolj resnico ljubi kakor hvalo,
zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo
neumno, kaj umetni od nje pravi
----------------------------------------------
Paradajz_ ::
Jest mam isto voodooja 3 2000 pa mi dela na 176 Mhz. Z neta sm potegnu voodoo3 Tweaker pa navil. Na več ga boš že težko spravil zaradi rama. Men zmrzne pr 178 Mhz, hlajen nimam pa nč ka nč ne pomaga.
Binji ::
Na V3 mislim da je bolj pomembno hlajenje proca. Jst sm ga mel hlajenega s coolerjem od celerona in je sou na 190Mhz.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero grafično ste že imeli ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 20544 (13609) | Janac |
» | Dual GeForce 7600GTOddelek: Novice / Grafične kartice | 4202 (3656) | piscanc |
» | voodoo3 3000 na AGP 2x OC how to?Oddelek: Navijanje | 1969 (1677) | tiborrr |
» | Voodoo 3 2000-navijanje in modificiranjeOddelek: Navijanje | 1993 (1568) | Paradajz_ |
» | Bi se fest poznalo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1760 (1089) | Marabela |