» »

DX 10 ali DX 9 grafa?

DX 10 ali DX 9 grafa?

««
6 / 17
»»

Meizu ::

Lol, pa ti si ubibože... Kaj zaboga ti pomaga DX10, ker:

1: verjetno sploh nimaš Viste

2: Ni šans, da je 8600GT enakovredna X1950Pro

3: Je grafa PREPOČASNA za DX10???

I can tell only this: Ur being owned, pal;)

Aja in:

4: Sploh še ni DX10 iger zunaj? Pa tudi če mi rečeš, da je 1 igra že zunaj, boli me k, ker je to še zmeraj vse skupaj nič.

Mr.B ::

1.Ne, pa to še ne pomeni da je nebi imel…
2.Ti si dal http://www.xsreviews.co.uk/reviews/graphics-cards/msi-8600gt/5/ KLIK KLIK link, kje je razvidno da je 1950 Pro malo hitrejša kot 8600 GT.
»The 8600GT performed admirably in these tests. For a card that costs around £30 less than the second cheapest card there - x1950 Pro - it keeps up very well indeed.«
Sicer je na testu OC verzija počasnejša od ne OC-jane ?
3.Pa kaj, saj 1950 Pro Dx10 niti ne podpira, to še ne pomeni da bi rad imel Dx10,...
4.Ja in? Govorimo o Dx9 primerjavah, itd…
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

___ ::

8600 gt je enakovredna 1950 pro. pri nekaterih je 1950 pro malenkost hitrej, pri nekaterih je pa 8600 gt bistveno boljša. tako da ...isto je a kupš 1950 pro ali 8600 gt kar se hitrosti tiče.kar pa se tiče uporabnosti pa mislm da je 8600 bistveno boljši nakup.edina stvar je....get vista:) če pa to nebo šlo...pol bo pa treba dx9 nabavt:) ma sj itak mi je vseen.hitrosti sta iste.zame je vse odvisno sam še od tega a dobim visto al ne. kar pa se tiče vašega mnenja o visti? kaj nj rečm...napredk more bit. tako kot nikomur xp niso bili všeč, ko so vn pršli. ko pride vn popravk za visto bo tud vista huda.

no da se vrnem k temi..8600 gt je dost močna da dx9 poganja gladko, dx10 pa na minimalno medium....

Zaenkrat - DX se ne splača. Računaj da morš še za visto najmanj 45k dat. Ane? Pa smo kmalu na VELIKO višji ceni od X1950Pro, ane, Mr.B?;)

samo eno vprašanje. dobil sem vista home premium LITE..emmm ubistvu kaj to je? instaliral se m poskusno na enega izmed računalnikov..ampak? kaj pa nju zdaj delam s tem?:) mislm ker nima niti programa za slike gledat nima:) pa defragmenterja tud ne:):):) a kdo vfe kako to upgradat v polno verzijo?

neuporabno:) bo treba kar polno visto dobit.sam to ni tko pocen.hmm...:)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ___ ()

Magarac, govoriš tako kot da na XP-jih ne deluje 8600 GT kartica.
Kaj ni jasno ? To da imaš v XP-jih DX10 kartico in poganjaš Dx9 igre ? Enako neumno se sliši potem, kupil sem Novembra 2006 8800 GTX kartico, pa še vedno ni nobene DX10 igre ?.
Podobno je kot bi imel kartico DX9.1c 1950 Pro, igral pa bi v Dx9.0 na činu, ker imam več fps-jev ?

Če imam DX9 kartico z 10 + točk za njo, in imam Dx10 kartico z 11+ točk, in dodatna točka je ravno Dx10, potem je kakšno ? Torej čisto matematično ima prednost DX10 kartica….

V glavnem Magarac, če je tvoj argument, da je brez veze meti Dx10 kartico v XP-jih, je to bolj slab argument.

frudi ::

ne vem sicer, od kod pobiraš argument, da z 8600gt/gts dobiš enako DX9 zmogljivost, kot s cenovno ekvivalentno DX9 kartico... ampak je popolnoma mimo. že dovoljkrat je bilo napisano, da bi še najbolj trdim glavam moralo postati jasno - za isto ceno dobiš opazno hitrejšo DX9 kartico.
tako da tvoji 'če imaš isti price/performance odloča DX10 podpora' argumenti avtomatsko odpadejo - NIMAŠ isti price/performance! DX9 kartice so CENEJŠE in hkrati HITREJŠE! edini argument za DX10 kartico je torej sam DX10, ki pa ti glede na teh par trenutnih DX10 iger prav nič ne pomaga, razen če rad gledaš zelo lepe diapozitive...

drugo je, če kartice ne rabiš za igre - potem z nizko ceno, nizko porabo in super podporo za HD video zmaga HD 2400/2600. 8600 so pa neka vmesna jajca, ki niso ne za pisarno, ne za dnevno sobo in ne za igre...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

MEDENA ::

njegova argumenta sta dejansko dva:

- dx10 ok recimo ajde naj mu bo.
- pa da lažji prodaš drugo leto dx10 kartico ... tukaj se ne bi strinjal ko bodo dejansko prišle prave dx10 kartice bo 8600 rang kartic preprosto prepočasen, saj je že sedaj.....nvidia pa vmes med 8600gts in 8800gts preprosto noče dat ven kako GS varianto.....za 200€....

dzinks63 ::

:)) Seveda noče dati ven vmesne variante , saj konkurence s strani ATI-ja še ni ,tako da še vedno prav lepo prodaja in služi profit na 8800gts.

Če pa bo tale gemini kaj vreden , bomo pa še videli.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dzinks63 ()

NVIDIA's GeForce 8600 GTS and GT simply do not perform any better than similarly priced hardware from AMD. GeForce 7 Series hardware priced at $150 and $200 also performs similarly to G84 based parts, outperforming the newcomer in some games and tying or trailing in others. Certainly NVIDIA can determine the value of their hardware as they see fit, and they have a good argument for pricing the 8600 series. Other hardware at the $150 and $200 price points perform similarly, so their new hardware is mostly worth the price. Link

bravo, iz celega članka si uspel najti en stavek, ki ne direktno skurca teh kartic, spregledal pa vse strani dejanskih testov pred tem. iz istega članka:
The 8600 GTS is able to match performance with the 7900 GS, and the 8600 GT keeps up with the X1650 XT. We are disappointed with the performance of G84 as compared to older hardware...

Once again, the 8600 GTS and 8600 GT are nowhere near top performers in their relative price segments. Enabling AA paints an even worse picture

Unfortunately, the new hardware can't keep its lead beyond 1024x768, as moving up to 1280x1024 gives us a much sharper drop on G84 than on other hardware.

...this still means the 8600 GTS comes in last in its price class losing to the X1950 Pro, 7950 GT, and X1900 XT 256MB.

čisto povsod 8600 spušijo proti CENEJŠIM karticam prejšnje generacije.

in zaključek iz nekoliko novejšega testa:
All we can do at this point is lament the sad state of affordable next generation graphics cards and wait until someone at NVIDIA and AMD gets the memo that their customers would actually like to see better performance that at least consistently matches previous generation hardware. For now, midrange DX10 remains MIA.

bosko555 ::

Zdaj pa si na tem testu ki si ga dal primerjaj 8600GTS z DX10 podporo in X1900XT, ki je v nekje v istem cenovnem rangu in ima DX9 podporo. X1900XT ima boljši performace v večini, če ne v vseh testih. Če pa boš potem lažje prodal X10 kartico pa nevem, ker nekdo ko bo za isti denar lahko dobil boljšo DX9 kartico, ker bo pač želel igrati na XP in mogoče nekatere starejše igre, saj mu ni davat nevem kolko denarja za Visto in dražje DX10 kartice, bo potem raje kupil X1900XT, vsaj tak jaz mislim. Jaz sem tudi najprej mislil kupit 8600GT, samo ko sem videl kak deluje v DX10 igrah, se si premislil. Mogoče bo z novejšimi driverji kaj bolje, samo ne verjamem. Tudi HD2600XT, ni slaba, ampak sem tudi videl nekaj testov na katerih je bila bolša v DX10 igrah od 8600GT, ampak to tudi samo za par FPS in defenitivno premalo da bi igra delovala tekoče.

Tr0n ::

8800 GTS 320 se dobi ze od 250€ naprej, tako da ne vem, zakaj bi sploh kupovali 8600.

bluefish ::

morda zaradi tega, ker je skoraj 50% cenejša?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

8800 GTS 320 se dobi ze od 250€ naprej...

ceneje.si izpljune najcenejšo za 280€. če veš, kje jo dobiti za 250€, deli še z nami... (čezmejne prodajalne seveda ne štejejo).

PlayTheGame ::

'Bottom line' te debate je, da če dx9 kartica (7950 GT npr.), ki stane približno enako kot dx10 kartica (8600 GT npr.) le to poseka na celi črti, je nakup takšne dx10 kartice totalno nesmiseln - sploh ob dejstvu, da dx10 zaenkrat ne moreš izkoristit. Prava izbira kot rečeno od dx10 kartic se začne pri GF 8800 GTS 320 Mb, ki je pa skoraj še enkrat dražja od prej naštetih kartic. :|

@Izi: Kdo je pa rekel, da bom čez eno leto kupil 8800 GTS? Mislim, da se bo dalo dobiti boljšo kartico od te in to za precej manj denarja. Pa sploh tudi ni nujno, da bo čez eno leto GF 7950 GT za odmet, glede na to, da poseka vse low in mid end dx10 grafične. In še to glede te tvoje ekonomije: Za GF 6800 GT sem dal dve leti in pol nazaj bivših 106 jurjev, danes pa je ne morem prodati za ceno pod 100 €. Nikol več ne dam tolk denarja za grafično. ;(
MSI B650 Tomahawk WiFi|AMD Ryzen 7 7700|Asus RTX 4070 Super 12Gb
32GB DDR5 6000|Samsung NVMe SSD 990PRO 2TB|Corsair 850W 80+Gold

hehehehe en tak MJHN problm se je pojavil pri meni:):):) ok potegnem dol visto...pol pa nekako pridm do zaklučka...da nikakor nebom mogu aktivirat tega sranja:>:> naaaajbol:)eheheh:) tako da fantje..do 170 € najboljša grafična v dx9 načinu:) mislm ker če viste ne aktiviram, jo bom moral čez 1 mesc na nov naložit ker nebo več uporabna:)...30 dni poskusne dobe ma kao al kva jst vem kva to je.tako da....do 170 € NAJBol kar se da dobit...novega

7950GT

me pa čudi, da imaš težave z aktivacijo :D 8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

/alien\ ::

Najcenej pomoje se dobi 8800gts 320MB tlele.

Jest bom kr to ubavu pa je.

krneki0001 ::

Današnji računalnik, ki ga imam je vreden nov približno toliko
Plata z 945 chipsetom + mrežna 1Gbit 60 evrov
procesor E2160 100 evrov
grafična 8500GT 70 evrov
2Gb ram-a CEON 667 80 evrov
ohišje z 450W napajalnikom 40 evrov
disk 200Gb ata 133 60 evrov
Vse skupaj torej 410 evrov, od tega sem kupil samo plato, ram in grafično, ostalo sem dobil zastonj.

Več kot toliko ne dam za računalnik, ker se dobesedno ne splača. Igric ne igram, programi pa na tej konfigurciji delujejo brezhibno in dovolj hitro in po internetu lahko brskam. Za kako daljše ali večje debugiranje programov, ki jih napišem pa imam stare serverske mašine z večimi procesorji (tudi po 4 xeone) in obilo rama (mašina s štirimi xeoni 750MHz ima celih 16Gb rama), ki pa so me prišle čisto poceni, ker ponavadi ljudje ne vedo kaj prodajajo in to dajo potem izpod cene - najdražja taka mašina je bila 250 evrov (4x xeon 750MHz, 16Gb rama in brez diskovja, diske pa sem dal v mašino 5x 73GB scsi320 hot swap in 4x 250GB ide - vsi skupaj pa so me prišli manj kot 200 evrov, ker jih ljudje skoraj stran mečejo, ko nimajo nič z njimi za počet).

Ljudje se preveč obremenjujete s temi zadevami. Grafične kartice so danes predrage, sploh zato, kar nudijo. Ena resna kartica pride dražje od mojega osebnega računalnika, s tem da je mogoče samo 25% hitrjša, kar pa navaden uporabnik razen v igrah ne opazi. Resda pa rabimo čimveč kupcev, da bomo ostali lahko čez eno leto nabavili vse te kartice poceni za male denarje, ker jih bo veliko na razpolago, ampak današnje nam pa čisto zadostujejo.

8600 GT Silent 512 MB = 150 € , najcenejša je 120€

7950 GT 512 MB = 237 € najdražja 313 €

In bi bil nor če nebi dodal 60 € za
8800gts 320mb = 300€

ALi pa malo ceneje kjer bi prišparal 30€ za
8600gts 56mb = 200€

Tu so te računice...

računaj še, da tisti ki imajo 1GB v sistemu in hočejo poganjat DX10 absolutno ne bo šlo, zaradi požrešnosti Viste. Tu dodaj še ceno 1GB palčke za normalno poganjanje viste, potem pa še ceno Viste, npr. Home premium, ki je nekje 200€. Torej, okoli 300€ za grafo, enih 50€ za RAM, pa še 200€ za Visto, pa prideš z DX10 s ceno na okoli 550€, kar je več kot 120k. Še misliš, da se splača? Pomojem, je potemtakem, najbolje kupiti novo računalo, kjer boš zdraven dobil uno OEM (al neki tazga) različico Viste, kjer bi se pa splačalo.

Edit: Vzamem besede nazaj, če jo bo kdo kupil za DX9 igranje. Ampak mislim, da se v popolno prenovo kompa v DX10 ne splača tolko investirat. Najprej se mora Vista občutno pocenit, ker so cene trenutno tolikšne, da je ajoj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Meizu ()

? Zakaj pa moraš za DX10 kartico nujno Visto kupiti ? Pač boš igral v Dx9 načinu, čeprav se nekaj novega šušlja... DX10 is do-able on Windows XP ?????

Ker potem DX10 ni izkoriščen. Zato.

Je pa res, da vsakdo želi imet 8800GTS...:D

Ja in?, če je cena enaka hitrosti v Dx9 načinu ?

@Mr.B: 7950GT pri Funtechu je 162€.

ej mr b.nekaj sem brskal po netu in ugotovu da.....8600 gt se splača kupit če imaš visto ja...v xp pa dx10 nebo nikoli laufal baje..kode se ne ujemajo baje. sm brskal po netu po ene 20 straneh in povsod isto piše. ja trudjo se da bi dal dx10 v xp...ampak se kode preprosto ne ujemajo in baje da je ta projekt obsojen na propad.tako da če ne nameravaš jt na visto..tako kot jaz na..(xp rulz zaenkrat)...je resnično bolš če nabaviš hudo dx9 grafo..ker je isto sranje. na žalost.tud jst sm biu odločen da bom 8600 gt kupu..sam sm skontov da dx10 nikakor ampak res nikakor nemore delat v xp. sam zarad dx10 pa ne mislm jt na visto..sj je uredu OS ampak ne vidm smisla v menjavi.itak sm dau skin na xp pa par dodatkov tko da je isto sranje kot da bi mu visto gor:>

modra riba:) hec bluefish...a pri funtechu pošiljajo po pošti?

Ja, pošiljajo, sam mislim, da jim morš poslat email. Nisem še nikoli naročal pri njih a mislim, da pošiljajo. Sam nimajo pa nikjer sistema za kupovanje, tko da bi malce stvar poklikal in že naročil...:D

Mr.B... poglej si recimo Funtech - 7900GS za 120€, naščije 8600GT za malico. X1950Pro 146€ - naščije 8600GT še bolj, bolj ali manj ekvivalentna 8600GTS (ki je 50€ dražja). 7950GT za 162€! - gladko naščije 8600GTS v 90% DX9 iger, še vedno 30€+ cenejša . enako velja za X1900XT za 189€, ki je večinoma še hitrejša od 7950GT; nekje sem videl celo X1950XT za podobno ceno (mislim da Mlacom). vse to govorimo seveda o 256MB karticah...
in na ceneje.si komot najdeš še kake trgovine s podobnimi cenami.

Je pa res, da vsakdo želi imet 8800GTS...

hm, jaz recimo si je nikako ne, ker pri 1920x1200 povsem odpove...

7950 v primerjavi z 1950 pro.kolk je razlike. tole pro prodajajo par 100 m stran od mene in bi jo šel lahko sam iskat.še mal bi se sprehodu...:) sam če je razlika zlo opazna bom rajš uno 7950 naroču..?

poglej si malo teste po netu, pa boš prec uvidel;)

Je pa res, da vsakdo želi imet 8800GTS...

hm, jaz recimo si je nikako ne, ker pri 1920x1200 povsem odpove...

Jst tudi ne, imam X1950XTX, ki pri večjih resolucijah gladko naščije 8800GTS 320mb. Pa tudi v manjših resolucijah je enako. KLIK KLIK Pa še za 190€ sm jo dobil :D :D

pošljejo tudi preko dostavne službe, če se preko maila dogovoriš. Edina slabost naročanja za nekatere je, da moraš denar najprej nakazati na TRR.

Primerjava 7900GS proti 8600 GT
Pa je GT 30€ cenejša od 7900GS ?

DJ MartiNi ::

8600gt je rahlo dražja od 7900gs.
Ryzen 7 7700/ASRock B650 LiveMixer/2x16GB G.Skill Ripjaws S5 5200/RX 5700 XT
Ryzen 5 5600/ASRock B550 PG Velocita/2x16GB G.Skill Ripjaws V 3600/R9 270X
Phenom II X3 720BE/Foxconn A7DA-S/2x2GB Mushkin PC2-6400/HD 3300

vnaprej je treba plačat???ko jeb* to...:) da se pol kj zalom pr dostavi...pol bo pa problem ratal an...

pa tud..sm pregledal teste..in sta si z 1950 zlo na isti stopnički..ni BISTVENE razlike.. odvisno od testa pa od igre.sam večinoma kolkr sm vidu zdele sta kr na istem.tako da grem lepo po 1950 pro pa se bom nehal zezat s tem:) kot sem že rekel..na visto pa ne mislm jt samo zaradi dx10.

mr. b.....8600 gt je HUDA grafična ja.dost močna, podpira dx10 kar je zelo vabljivo..ampak..povej ti men.a maš visto?če je nimaš se ti ne splača ker bo laufal sam v dx9 načinu..in je vseen če kupš pol grafo k ma sam dx9 ker bo bolša....mislm sj vidš teste po netu.tko da pomojm je resnično čist vseen. če pa nebo ratal prodat čez 1 let...ok pa bmk:) jo bom pa obdržal in še en komp sestavil počas.:)

Klemzz ::

kaj ste že blesavi ratal, tok kokr maš € tok si boš kupu, gledaš pa na to kaj boš za tiste € dubu :\

jaz sem hotu 8600 gt kupt izklučno samo zarad dx10..hitrost je ista kot pri 7600 gt...več al manj...7600 gt je pa mal močnej od 1650 pro...tako da se kr vse ujema kar ste zgori pisal. da je 8600 gt enaka 1650 pro:) uglavnem da se vrnem k temi...
mr. b..tud ti boš skontal tako kot sm jst da če nimaš viste..se ne splača.a pol se boš pa še z visto zajebaval da jo boš usposobu pa se navadu nanjo.to lohka počaka še kr neki časa.....xp so zdj 100% stabilni, navajen si na njih itd....prej sm sjt pozabljal na dejstvo da dx10 NE deluje na xp...tako da je popolnoma vseeno če imam dx9 grafo ker xp pa še vsaj par let ne mislm zamenjat za visto

klemz ti si mal smotan.mam 200 € in za ta dnar maš svašta..kajne? izbira je precej velika.kajne? dražja od 200 €...pa da se splača kupt je sam 8800 sam je brezvezna..ne splača se jo kupt.kaj pa ti bo taka grafa..za 70.000 bišvih sit?!? dj no mir:) daš še enkrat tolk zravn pa maš že spodobn računalnik:)

tako da ne govor kolk maš €.ker za 200 € je izbira grafičnih velika

in tema je dx9 ali dx10....in tud pod 200 € že dobiš dx10.tako da....zakaj smo blesavi?:) pač tema...men je bedna tema lcd al plazma tv?:) pjt u štacuno pa boš vidu ker ti je bolši an:) ker ma bolšo sliko:) a pol je pa tema dx9 vs dx10 blesava?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ___ ()

a kdo prodaja 1950 xtx?:):):)

Je ja, na bolhi, sam hoče tip zanjo 375€ oz. 89k :D

Svizec69 ::

Ok samo malo, kako je zdaj z DX10 grafičnimi v XP-jih? Pomeni če si kupim 8800GTS, lahko xp-je kar zavržem? Kako pa je z DX9 grafičnimi v visti??
Al pač 8800gts v xp-jih nebi bla povsem izkoriščena, delovala bi pa vseeno? Isto z dx9 v visti?
Malo ste em zmedli zdaj s temi Xp in Vista.

strictom ::

Tech_man, ne nabiji, ker prebiram tvoje poste in mi je slabo! Vidim da imaš 7600GS. Zakaj nisi kupil 6800GT ki je veliko boljša za približno isto ceno? Ali pa 9800PRO, ki je ista za manjšo ceno?

Vsi se obešate na to, da itak te nove grafične ne morejo poganjati DX10 iger. Kurca jih ne morejo. To so midrange kartice, ki niti niso mišljene za igranje pri bohve kakšnih resolucijah. Na srednji kvaliteti in eni normalni resoluciji.

Moja HD2600XT poganja vse igre (najzahtevnejša kar je je bla Oblivion) na 1280 in max detajli pri min. 60FPS (na novejših driverjih bi šlo še boljše - par optimizacij). Bom potem zvečer pejstal slike če se mi bo dalo. Kolegova 8600GT isto poganja DX9 brez problema na 1280.

Čez kakšne pol leta ko bo trg prepravljen z DX10 igrami boste pa z raznimi 7900 in x1900 samo jokali k bo šlo pri 10FPSjih (DX9 grafe bodo pokleknile pri DX10 igrah).

Za serijo 8 in HD so še gonilniki mladi in nedolžni. Počasi pridejo boljši in lahko pričakujemo velik performance boost tako v DX9 kot DX10. Sploh za 2600 in 2400 serije, ki so takorekoč še najnovejše in so najmanj časa na trgu.

To da te pa to, da nimaš Viste odvrne od nakupa solidne DX10 kartice je pa totalna bedarija. Saj vsi vemo kako si bomo prilastili Visto.

PS.: Tech_man, raje bodi tiho, ker z tvojimi bednimi in nepreverjenimi izjavami samo zavajaš folk.

PPS.: 8600GT je veliiiiiik hitrejša kot pa 7600GT.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Uglavnem. Če daš 8800GTS v XPjih, potem je to navadna DX9 grafa. Če pa vržeš v Visto, pa je DX10 grafa, ampak zunaj ni še nič konkretnega na DX10, da bi se splačalo kupovat Visto... Kljub temu da pride zdej vn atrakcija - Halo3 in pa Crysis...

Tr0n ::

Zadnji beta 8800 Vista nVidia gonilniki (162.22 in 163.11) kazejo ze precej boosta v recimo Lost Planet in World in Conflict DX10.

Svizec69, XPji delajo z 8800GTS, le DX10 sladkorčkev neboš mel. DX10 bo _SAMO_ na Visti.

Tako, da kar nabavi 8800GTS. Ni je igre ki nebi lavfala!

To je res.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Meizu ()

>Zadnji beta 8800 Vista nVidia gonilniki (162.22 in 163.11) kazejo ze precej boosta v recimo Lost Planet in World in Conflict DX10.

Isto bo z 8600 in 2600 serijami. Dal novejše gonilnike z atija gor in je bil v Oblivionu 25% boost (napram priloženim).

stricom.samega sebe si zabil v svoji izjavi.prebiraš moje poste?torej si vidu da je 7600 gs sposojena ker sem komp zamenjal in nism mu za dobro grafo.slabe pa nism hotu kupovat.in mi je frend posodu gs.
««
6 / 17
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup grafične kartice do 150€ (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
644323 (4323) PROTOTIP
»

Testi ATI HD2600 series

Oddelek: Strojna oprema
454579 (2729) Mr.B
»

GF 7900gs VS GF 8600GT (strani: 1 2 3 )

1199767 (7930) macgajver
»

Primerna grafa za moje računalO! (strani: 1 2 )

905417 (4459) Klemzz
»

kdaj pridejo ven graficne serije 8600?? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
616300 (4283) opeter

Več podobnih tem