Forum » Omrežja in internet » Kabelski internet
Kabelski internet
Matek ::
A ve kdo za kakšen pejđ, kjer bi našu podatke, kje v sloveniji se da dobit kabelski internet, ker Kabelsko TV mamo.
Tisti ki ga mate:
Kak je kaj prenos?
Kolko stane modem?
Kolko je naročnina?
Hvala že vnaprej
Tisti ki ga mate:
Kak je kaj prenos?
Kolko stane modem?
Kolko je naročnina?
Hvala že vnaprej
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Elemen_T ::
Prenos odvisno...popolnoma odvisno...ker se porazdeli med uporabniki. Drugač pa je najhitrejši Link...pa G-kabel.
Modem lahko najameš...ali pa kupiš - (okoli 80-100k)
Naročnina se giblje med 6000 - 7000 SIT.
Modem lahko najameš...ali pa kupiš - (okoli 80-100k)
Naročnina se giblje med 6000 - 7000 SIT.
Matek ::
Kolko je pa najemnina za modem?
Nekje sem bral, da so eni pogruntal da lahko anteno od Kabelske tv vštekaš v mrežno kartico (BNC) pol pa nehaj pohackaš pa maš kabelski modem, sam jest temu ne verjamem
Nekje sem bral, da so eni pogruntal da lahko anteno od Kabelske tv vštekaš v mrežno kartico (BNC) pol pa nehaj pohackaš pa maš kabelski modem, sam jest temu ne verjamem
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
TinkaPinka ::
MadManMato, predvsem je odvisno, od kod si. Jaz sem v Mariboru, sem na KKS Online, njihova stran pa je KKS Online.
I am easy to please as long as I get my way.
MitjaM. ::
twosocks ::
Najemnina na linku je cca. 2.000 SIt...
Zanimiva teorija, sam to je prbližen tko kot da bi telefonsko linijo vklopu direkt na omrežno (brez modema)...pol pa surfi če lahko
Mam 3 leta kabel modem na Link-u in še nisem nič niti podobnega sišal...sliš se pa marsikej:)
Zanimiva teorija, sam to je prbližen tko kot da bi telefonsko linijo vklopu direkt na omrežno (brez modema)...pol pa surfi če lahko
Mam 3 leta kabel modem na Link-u in še nisem nič niti podobnega sišal...sliš se pa marsikej:)
*------------------------------------------------------------------*
Ni podpisa
Ni podpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kabelski internet cenejši kot ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 10050 (7732) | flipflop |
» | Kabelski internet cenejši kot ADSL (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8758 (8758) | Skubi |
» | Kabelski internet - vprašanje?Oddelek: Omrežja in internet | 1936 (1388) | Soprano |
» | siol ADSL (reakcija kablasov) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 9815 (6874) | AlienRex |
» | KKS Online v MbOddelek: Omrežja in internet | 2248 (1731) | frudi |