» »

Kateri internet ponudnik je najboljši v Velenju?

Kateri internet ponudnik je najboljši v Velenju?

OSA ::

Rabim nekoga, ki je iz Velenja, da mi svetuje. Brat živi v Šaleku (velenjčani boste vedli kje je to) in si rihta internet. Sam se kaj dost ne spozna na te zadeve, jaz pa ne vem kaj vse imajo tam na izbiro. Telefona ne rabi, rad bi pa imel TV+INTERNET. Telefonskega priključka nima, ne vem če ima sploh v stanovanje potegnjene kable za telefon. Se bom še pozanimal. Ima pa kabelsko (živi v bloku).

A je kaka možnost da si zrihta kabelski internet+tv? Če kdo kaj ve, kakšna je situacija, ga prosim za pomoč ali nasvet. Pa hitrosti in cene kakšne so kaj...

hvala
lp OSA

Matheeew ::

Nisem iz Velenja. Vseeno pa mislim, da je v Šaleku prisoten Telemach. TV verjetno že ima od Telemacha, najbolj enostavno bi torej bilo, da si preko njih uredi še internet. Samo ponudbo imajo precej ugodno.

Fatboyslim ::

Če bo hotel, bo lahko kmalu imel optiko, drugače pa naj vzame telemach ki je tudi precej ugoden, še posebej če ne potrebuješ super hitrega interneta ter čez 100 TV programov:\
Sam sem se k njim prestavil dober mesec nazaj in lahko povem da zaenkrat deluje zelo dobro; pa še manj kot dan so potrebovali, da so mi priklopili internet :)

OSA ::

Hvala vama zaenkrat, mu sporočim pa pokažem cenik od telemacha, verjetno bo kr to to ja, ker nekega hitrega neta pa res ne rabi.

ajd
lp OSA

stefano ::

si probal pri AMISU, tam majo zej razvezavo, pa ti lahko dajo net pa televizijo brez telefona, al pa telefon.
mam engas frenda pa je ful zadovoln

Ejsi_Disi ::

V Šaleku bo v roku enega leta možen T2, sicer pa imate sedaj in Telekom in Telemach pa če se ne motim, še lokalno kabelsko.
Rock n' roll ain't noise pollution!

BozoMD ::

Jst ne živim tm sam mam T2 in ti pravm, da je super! K se spomnm, ko se eni govoril kao golfanje itd. itd. men se ni še nč zgudil!! Pa še pocen je T2 :D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Omrežja in internet
1924595748 (2068) MrStein
»

Inštalacija interneta v stanovanje - pomoč

Oddelek: Omrežja in internet
296052 (5307) Spajky
»

Amis ali Telemach

Oddelek: Loža
175639 (4947) mazid
»

Obvezni trojcek za optiko pri Telemachu

Oddelek: Omrežja in internet
175926 (5545) ABX
»

poceni do kabelskega neta

Oddelek: Omrežja in internet
202781 (1979) Storm

Več podobnih tem