Forum » Kaj kupiti » ADSL ali Kabl
ADSL ali Kabl
burek666 ::
Vem da je to ze stokrat premleta tema ampak useen.
Zivim u LJ(Stepanjsko naselje) in zanimam me kaj se bolj splaca kupt,kabl al ADSL.
kaksna je razlika v prenosih?vase izkusnje, ne na listu?
zvim u stolpnici in sicer v 12 nadstropju pa me zanima ce bom mel kej manjsi prenos ce ma to pod mano nekdo ze(kabl al pa adsl)?
aja mam pa ze isdn.
Lp burek666>:D
Zivim u LJ(Stepanjsko naselje) in zanimam me kaj se bolj splaca kupt,kabl al ADSL.
kaksna je razlika v prenosih?vase izkusnje, ne na listu?
zvim u stolpnici in sicer v 12 nadstropju pa me zanima ce bom mel kej manjsi prenos ce ma to pod mano nekdo ze(kabl al pa adsl)?
aja mam pa ze isdn.
Lp burek666>:D
tedybear ::
ADSL pomoje...vedno imaš 64K....kabel ...sranje kuker gre....SIOL pipico zapira nam AMPAK mi se ne damo!
burek666 ::
Hvala za vse sm že poslou pogodbe za ADSL...zdej sam se cakam da pridejo montirat.
:D In pol bo sam quaka pa CS pa filmi pa vse....:D
Lp, Burek6660:)
:D In pol bo sam quaka pa CS pa filmi pa vse....:D
Lp, Burek6660:)
chucki ::
sam se grem pa stavit da boš mel več ping kot jst! imam KKs kable 64/256 pa imam v CS pinga vedn od 15 do 30!
my connection RULEZ!!!!!! res pa da sem blizu celja in imamo kablski internet samo 4 -je
my connection RULEZ!!!!!! res pa da sem blizu celja in imamo kablski internet samo 4 -je
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
dex ::
chucki: don't believe ya! Noben priseben kapitalist nebi šel postavljat kabel omrežja za 4 uporabnike...
vem, da nič ne vem...
Tomi ::
Ne vem, če za 4 ravno drži, sem pa jaz tudi skoraj zraven ( par km ), in vem, da omrežje je, ker bi si ga lahko tudi sam umislil, pa sem po novem v podobno majhen kraju kot chucki..
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | To se lahko zgodi samo pri nasOddelek: Omrežja in internet | 3027 (1704) | Robert_S |
» | ADSL ali cabel? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4646 (3666) | cbelica |
» | Osebno zadovoljstvo: ADSL ali KABL ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 8054 (6255) | Narcos Satanicos |
» | siol ADSL (reakcija kablasov) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 9839 (6898) | AlienRex |
» | KABEL vs ADSLOddelek: Omrežja in internet | 2074 (1569) | Soprano |