Forum » Operacijski sistemi » konfiguracija web serverja
konfiguracija web serverja
karamba ::
Hi!
Sem se malo nov v linuxu pa me zanima ce mi lahko kateri od vas pomaga pri sledecem problemu.
Imam web server na linuxu (apache seveda). Na njem laufa moj pejđ, i je v angleščini in se oglasi na domeno nekaj.net. Sedaj pa sem dobil domeno nekaj.si in sem si skreiral se en pejđ - slovenski. Oba pejđa se nakajata v /var/www/ in potem sem v datoteki Vhosts.conf dodal se potrebno vsebino. Se pravi pot kjer se nahaja pejđ, ime severja ...
moram povedat se da je domena .si obstajala ze malo prej in je bilo tako, da ko si v ie napisal nekaj .si v bistvu prikazalo stran, ki je bila v nekaj.net direktoriju. Sedaj mi ne pokaze vec angleske strani ampak mi enostavno javi, da strani ne more prikazati.
Lepo bi prosil za pomoc vse ki se s tem ukvarjajo ker je zadeva precej nujna.
Lp Bostjan:\ :\
Sem se malo nov v linuxu pa me zanima ce mi lahko kateri od vas pomaga pri sledecem problemu.
Imam web server na linuxu (apache seveda). Na njem laufa moj pejđ, i je v angleščini in se oglasi na domeno nekaj.net. Sedaj pa sem dobil domeno nekaj.si in sem si skreiral se en pejđ - slovenski. Oba pejđa se nakajata v /var/www/ in potem sem v datoteki Vhosts.conf dodal se potrebno vsebino. Se pravi pot kjer se nahaja pejđ, ime severja ...
moram povedat se da je domena .si obstajala ze malo prej in je bilo tako, da ko si v ie napisal nekaj .si v bistvu prikazalo stran, ki je bila v nekaj.net direktoriju. Sedaj mi ne pokaze vec angleske strani ampak mi enostavno javi, da strani ne more prikazati.
Lepo bi prosil za pomoc vse ki se s tem ukvarjajo ker je zadeva precej nujna.
Lp Bostjan:\ :\
karamba ::
Hi!
Samo toliko da sem resil problem. Tezavo sem resil z proxyjem. Od zunaj je bila stran vidna od znotraj pa ne.
Lp Bostjan
Samo toliko da sem resil problem. Tezavo sem resil z proxyjem. Od zunaj je bila stran vidna od znotraj pa ne.
Lp Bostjan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nastavitev domeneOddelek: Omrežja in internet | 1362 (993) | someone7 |
» | Prevzem domeneOddelek: Izdelava spletišč | 4932 (3439) | tec |
» | skripta ki mi emajla fajl ob vsaki spremembi ipjaOddelek: Operacijski sistemi | 771 (771) | detroit |
» | domena .seOddelek: Omrežja in internet | 1391 (1124) | ahac |
» | domenaOddelek: Omrežja in internet | 2477 (2363) | Sergio |