Forum » Pomoč in nasveti » TV tuner problem
TV tuner problem
avarfang ::
Zraven prenosnika(hp) sem dobil tudi originalno tv tuner kartico, ki mi je pa nikakor ne rata usposobit.
Poskusil sem ze vse mozne nastavitve in povezave (se mi zdi ) pa ne dobim nikakrsnga signala.
Ce ma kdo kaksn nasvet bi bil zelo hvalezen
Poskusil sem ze vse mozne nastavitve in povezave (se mi zdi ) pa ne dobim nikakrsnga signala.
Ce ma kdo kaksn nasvet bi bil zelo hvalezen
Na tuner mi je uspelo priklopiti PS2, se vedno pa ne dobim tv signala; ne s prilozeno anteno in ne z navadnim tv kablom...
Ce ma kdo kako idejo prosim za nasvet :) je pa original hp express card tuner, proizvajalec pa je hauppauge.
Probavu sm pa v windows media centru(vista).
Ce ma kdo kako idejo prosim za nasvet :) je pa original hp express card tuner, proizvajalec pa je hauppauge.
Probavu sm pa v windows media centru(vista).
mjakop ::
SI nastavil pravilen format zajema (seveda če podpira kartica več oblik)? Moral bi biti PAL B.
Podpira velik razlicnih se mi zdi, ne vem kje lahko to nastavlam
PS; a je mozn da tuner podpira samo NTSC glede na to da je iz amerike prenosnik?
PS; a je mozn da tuner podpira samo NTSC glede na to da je iz amerike prenosnik?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: avarfang ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25456 (16144) | OK.d |
» | Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 65974 (23682) | k4vz0024 |
» | Softwer za USB tunerjeOddelek: Zvok in slika | 1601 (820) | Yossarian |
» | TV Tunerji - Kako naj se odločim?Oddelek: Zvok in slika | 3510 (2943) | zzan |
» | TV tunerji (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7467 (5534) | Tiash |