Forum » Kaj kupiti » Več uporabnikov na ADSL
Več uporabnikov na ADSL
mkmorfius ::
Kako je s prenosom, če se na 1 ADSL priključek priklopi več uporabnikov?
Kako najceneje z visokim prenosom realizirati povezavo med 200m oddaljenima računalnikoma (2 uporabnika na ADSL)? Ali se splača uporabit wireless povezavo?
Kako najceneje z visokim prenosom realizirati povezavo med 200m oddaljenima računalnikoma (2 uporabnika na ADSL)? Ali se splača uporabit wireless povezavo?
dex ::
ekhm, gradim mrežo z UTP kablom in v navodilih piše, da je max dolžina 100m...drugač pa pejt pogledat na comtronov page, prodajajo neke wireless rešitve, samo nimam pojma o cenah in dosegu.
vem, da nič ne vem...
Jux ::
doseg virelesss zadev je manjsi kot 200m, razen ce bi uporabljal usmerjene antene (beri mucho $$$). Rajsi posici utp>optical konverter in med bajtama potegni opticni kabl (ziher nese 200m), na konce kabla daj ta konverter in uklop v utp kartico. Zih najcenejsa varianta.
B opcija pa je, da kupis en hub in ga das k sosedu ki je med vajinima bajtama in bi moral delat.
B opcija pa je, da kupis en hub in ga das k sosedu ki je med vajinima bajtama in bi moral delat.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
l33t ::
Ko boš priklopil na ADSL več uporabnikov je jasno da bo prenos manjši! Ne uporabljaj nikakršnih wierless in durgih piz... , raje si nabavi HUB tako boš dobil tistih 200m in še več + da lahko priklopiš še več PC-jev!
Khm, kar pa se tiče da lahko na 1 ADSL priklopiš samo 2 PC-ja ne drži tako močno! Jaz imam doma na ADSL priklopljene 3 PC-je hkrati (uporanil sem tak programček>:D >:D >:D )!
Khm, kar pa se tiče da lahko na 1 ADSL priklopiš samo 2 PC-ja ne drži tako močno! Jaz imam doma na ADSL priklopljene 3 PC-je hkrati (uporanil sem tak programček>:D >:D >:D )!
mikkaa ::
tudi sam iscem varianto za ADSL, vendar sem jaz oddaljen 500 m od kolega. pa sem malo okoli pogledal pa sem na tej stranitechdepot nasel nekaj zanimivih wireless naprav. poglej...
SasoS ::
ej folk...pretiravate. Ne rečem da spelješ mrežo do soseda (že to je vprašljivo...pol pa nm, k imamo domače mreže težijo ;( ), ampak da boš zdej šu 500m daleč k poznaš enga k bi imel ADSL delat mrežo je pa too much. Če res rabiš ADSL (al pa kabel) že pljuniš tistih 8K na mesec...če ne pa ostani raje na dial-up.
Flamer ::
Ja, ej midva s sodeom bova tut tko mela!:D
Aja, pa če je sam eden gor je prenos s FUL širino ne??:\
Aja, pa če je sam eden gor je prenos s FUL širino ne??:\
Dami ::
l33t: kaki program pa? in kak maš te mašine gor prkloplene?
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UTP kabel - max- dolžina ?! komu verjet ?Oddelek: Omrežja in internet | 14552 (10337) | Pyr0Beast |
» | "nateg stoletja" ali "še mene bi bilo sram.." (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 10861 (6401) | Tody |
» | wireless mreža (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12760 (9314) | pujsek_ |
» | ADSL + 3 rac v omrezju, kako ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2489 (1960) | klemen338 |
» | LAN v Sloveniji ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5099 (4294) | PaJo |