Forum » Omrežja in internet » wireless mreža
wireless mreža
plavko61 ::
KAj je že gdo preiskusil dlink dwl-900ap+ in anteno AD-40/2G4-16 od Trival antene. Zadeva zgleda profesionalno, stane pa nekje 24kSIT. Zanima me predvsem razdalja in hitrost povezave.
samoj ::
Ali je možno izvesti wlan na razdalji 1km, vmes pa ni optične vidljivosti - majhen gozdiček.
Bi tale yagica od trivala bila zadostna rešitev? Na katere AP jo lahko priklopiš?
Tnx,
Samo
Bi tale yagica od trivala bila zadostna rešitev? Na katere AP jo lahko priklopiš?
Tnx,
Samo
plavko61 ::
Najbolj priporočljiv D-link DWL-900AP+ . Razdalja ni problem ampak gozdiček. Moraš met vidno razdaljo, pač poskusi dati na strho od hiše kakšno 10m kovinsko palico, potem pa na vrh anteno in ap.
Cuoresportivo ::
V reviji svijet kompjutera sem prebral članek o 3 pubecih , ki so naredili projekt BG wireless.
nekaj o tem na spodnjem linku
BG wireless FAQ
nekaj o tem na spodnjem linku
BG wireless FAQ
lep pozdrav(best regards)
pujsek_ ::
Ojoj plavko ti mas blesteče ja
KAko bos AP-ja ker na dežju pustil :); Zadeva Od D-Linka super dela ja; jaz mam povezavo na okoli 800m 2MB!;;; Rabis pa cimboljsi in cimmanjši kabel!
KAko bos AP-ja ker na dežju pustil :); Zadeva Od D-Linka super dela ja; jaz mam povezavo na okoli 800m 2MB!;;; Rabis pa cimboljsi in cimmanjši kabel!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Modifikacija WLAN kartic (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8517 (6341) | pujsek_ |
» | Brezžična mreža!!!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2958 (2232) | pujsek_ |
» | zip-pozabljena kodaOddelek: Pomoč in nasveti | 1232 (1164) | msmiha |
» | Hlajenje diskaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1136 (925) | goku :) |
» | Streaming mp3 over lan?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1073 (1011) | MrShadow |