» »

Resetiranje računalnika

Resetiranje računalnika

Sandi_ ::

Imam sledeč problem. Kadarkoli zaženem katero igro(do dzaj sem to opazil na igrah ter mislim da tudi na quicktime playeru) se mi računalnik nemudoma resetira. Ob ponovnem zagonu javi Microsoftovo napako(vsem znano). Kaj bi lahko blo narobe???

Tr0n ::

Vec informacij o sistemu, komponentah, ce mas navito, graficni in tako naprej.

Meizu ::

Če dela vse okej, le igre ne, potem bi skoraj stoodstotno bil problem v grafiki. Poglej, ko ti resetira, zaženi igro takoj znova. Če jo boš lahko igral enak čas kot prej, potem so krivi gonilniki. Če se pa igra oz. komp restarta mnogo prej, potem imaš probleme s pregrevanjem. Če maš navito pol kupi nov hladilnik al pa ji znižej frekvence, če maš nenavito pa kupi nov hladilnik, ali pa dodaj kakšen vent v ohišje.

Če tukej ni problem, pol maš pa mogoče probleme z rami? Meni se isto dogaja. Zmeri me vrže na memory dump in to lih ko delam kej zanimivga, ali pa ko sem sredi največje akcije;(( ;((

Če je vse to ok (probej narest kakšen memory test al pa kej v zvezi z grafiko (kak program, ki poskuša "overheatat" grafo), drugega pa mi trenutno ne pade na misel...

Sandi_ ::

Igra se sploh ne odpre.. takoj ob zagonu se računalnik resetira. če potem še 1x zaženem je ponovno enako. ja zrazen iger mi to počne tudi ko zaženem quicktime player katerega pa sem že skinil.

Nič ni navito.. grafična ati radeon 9200, 512 ddr rami.. pa procesor amd 3.0

kaj bi misliš blo?

Meizu ::

Hmmm, kdaj si pa nazadnje formatiral komp? Si pregledal računalnik s protivirusnim programom?

Sandi_ ::

Formatiral.. lep čas nazaj.. pa še cd s sliko diska sem zgubil, tak da bi probal to kak drugač rešit, če se seveda da..je pa res da se včasih tudi brez razlogov resetira.. ja antivirusni.. samo včasih ne pride do konca saj se rač. prej resetira..

Ni mi jasno zakaj ravno na igrah ter recimo quicktime player.. misliš da kaj okuženo?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sandi_ ()

Meizu ::

Hmmm... Utegne biti virus ja... Probej nardit en virusni test (poženi antivirusni), pa ga probej pustit čisto na miru. Mogoče se takrat ne bo resetiral. Mogoče pa bi pomagalo tudi to - Od kdaj naprej se ti je začel ta problem? Probej s system restore vrnit v čas, ko se to še ni dogajalo... Pa če maš kakšne pomembne podatke si jih pač zapeči na DVD in jih prenesi kasneje gor nazaj...;)

Sandi_ ::

Antivirusni ne najde nič.. ;((

Meizu ::

Probej s System restore. Sam backup podatkov najprej;)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težave z windows 8

Oddelek: Pomoč in nasveti
293003 (2409) mrsofa
»

Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
29339635 (14617) brainiac20
»

Problem z Athlon XP 2600+

Oddelek: Pomoč in nasveti
9884 (830) Pyr0Beast
»

virus najden z NOD

Oddelek: Pomoč in nasveti
71047 (996) Timmah
»

exe in bljižnice - neznana končnica

Oddelek: Operacijski sistemi
111124 (1025) Mr.G.

Več podobnih tem