Forum » Strojna oprema » IR
IR
_5er_ ::
Lp!
Danes sem med starimi računalniki naletel na IR vezje. Ker imam na telefonu samo IR povezavo me zanima če bi se dalo to povezat z računalnikom, tako da bi lohk nalagov datoteke iz mobitela in obratno. Kam naj ta IR priklopim na matično, katera je ena izmed novejših?
IR:
Priklopa orientacija =):
Možni priklop 1?:
Možni priklop 2:
Danes sem med starimi računalniki naletel na IR vezje. Ker imam na telefonu samo IR povezavo me zanima če bi se dalo to povezat z računalnikom, tako da bi lohk nalagov datoteke iz mobitela in obratno. Kam naj ta IR priklopim na matično, katera je ena izmed novejših?
IR:
Priklopa orientacija =):
Možni priklop 1?:
Možni priklop 2:
- spremenilo: _5er_ ()
Mih@@ ::
Po mojih izkušnjah so s temile IR headerji na matičnih ploščah sami problemi, tako da ti, če IR res rabiš, zelo priporočam nakup USB IR vmesnika. Ali pa še bolje bluetooth, če ga tvoj telefon podpira, seveda.
SodVina ::
Po mojih izkusnjah z IR na maticni ni bilo nobenih problemov. Edini problem je, da ti zavzame en com-port.
Poglej najprej navodila od maticne, ce omenjeni IRDA prikljucek sploh ima.
Poglej najprej navodila od maticne, ce omenjeni IRDA prikljucek sploh ima.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nujno pomagajte vsi če znate!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1171 (1170) | Tilen |
» | Prekleta razer podganaOddelek: Pomoč in nasveti | 1279 (1279) | zupan |
» | Nalaganje slike...Oddelek: Zvok in slika | 1369 (1270) | podtalje |
» | SHARP in povezava z računalnikomOddelek: Zvok in slika | 1223 (1120) | jrtjtejtt |
» | SpeedFan, čudni temperaturi..Oddelek: Strojna oprema | 1151 (1092) | CrustyDOD |