Forum » Strojna oprema » Prestigio Nobile 157 čiščenje
Prestigio Nobile 157 čiščenje
DjAndy ::
Pozdravljeni!
Imam omenjen prenosnik in zadnje čase je zadeva ratala precej glasna.
Predvidevam da je to pač posledica prahu in bi rad prenosnik razdrl in sčistil...
Me pa zanima, če ima kdo service manual za ta prenosnik, oz. če ima kdo izkušnje z razdiranjem tega prenosnika, da ne bom kej zakvačkal, če je kakšna fora mogoče....
Imam omenjen prenosnik in zadnje čase je zadeva ratala precej glasna.
Predvidevam da je to pač posledica prahu in bi rad prenosnik razdrl in sčistil...
Me pa zanima, če ima kdo service manual za ta prenosnik, oz. če ima kdo izkušnje z razdiranjem tega prenosnika, da ne bom kej zakvačkal, če je kakšna fora mogoče....
Mih@@ ::
Načeloma je odpiranje prenosnikov dokaj enostavna operacija. Nasvet: dobro si zapomni oz. zapiši, kam gre kateri vijak, ker boš imel kup podobnih vijakov različnih dolžin... :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pregrevanje prenosnika (čiščenje)Oddelek: Strojna oprema | 4649 (3538) | Invictus |
» | Prenosnik acer v5-573g kar nehal delovati....Oddelek: Strojna oprema | 822 (596) | Bizkit45 |
» | Design prenosnikov-nesposobnost ali namera?Oddelek: Strojna oprema | 2196 (1716) | blackbfm |
» | Na prenosniku ne dela backlightOddelek: Strojna oprema | 2193 (1973) | knesz |
» | HP prenosnik Compaq 6735sOddelek: Kaj kupiti | 4030 (3299) | OZZY |