Forum » Navijanje » winXP....zaklep
winXP....zaklep
PhotoBlaz ::
Mene zanima, zakaj ne morem navit AMD TB 1,4 za vec kot 100 Mhz navzgor, ceprav bi ga lahko,...vendar ce ma proc vec kot 1,5 Mhz potem sploh noce prit v winXP-je...kar zasteka ko se nalagajo, ko pa spet spustim nazaj hitrost pa pride normalno spet noter.
Isto se mi zgodi, ce procesorju spustim hitrost.
A je to mozno da Win XP zaklenejo sistem, (tko da ne mores overclockat)....a se da to kako odpravit?
Cau, pa hvala!
Isto se mi zgodi, ce procesorju spustim hitrost.
A je to mozno da Win XP zaklenejo sistem, (tko da ne mores overclockat)....a se da to kako odpravit?
Cau, pa hvala!
PhotoBlaz ::
ja tud jest sem na to pomislu,...samo podobno se mi zgodi na drugem comp-u
P2 333 ko ga navijem na 416 ne morem vec v winse,....tuki pa ne gre za to, da neb zmogu ker je prevroce, al pa zato ker so napake,..ker sem imel pred XP-ji 98-ko gor in navitga na 416, pa je 1 elt cist normalno vse delal......
Tko da nimam pojma v cem je fora...
cau
P2 333 ko ga navijem na 416 ne morem vec v winse,....tuki pa ne gre za to, da neb zmogu ker je prevroce, al pa zato ker so napake,..ker sem imel pred XP-ji 98-ko gor in navitga na 416, pa je 1 elt cist normalno vse delal......
Tko da nimam pojma v cem je fora...
cau
AngelOfDeath ::
Si videl zanimivo lastnost xp-jev pod device maneger processors. Sam se ugotavljam njeno funkcijo
AngelOfDeath ::
Si že v kerem operacijskem sistemu (razen v xp) videl da bi se procesor inštaliro. In bi ga ti videl v device manegerju.
krucymucy ::
hmm... ne mende ga nisem vidu... mogoče v w2k??? Samo kaj pa bi ti zdej rad pogruntu... a bi rad najdu driverje za proc? 8-O
andrej ::
procesor je kao instaliran zato ker mas navadne procesorje, proce ki podpirajo MMX, pa SSE pa 3dnow pa posebne procesorje za prenosnike ki imajo posebne funkcije za varcevanje z energijo...
Jaz v tem sploh ne vidim problema. A bi mogo?
Jaz v tem sploh ne vidim problema. A bi mogo?
malinavc ::
jst mam winxp pa durona 800@975 (139FSB) pa mi čist lepo laufa vse, tak k na win2k in winme&98...sej ne de mam vse gor, sam te sm že mel :)
...odvisno s katere perspektive gledamo...
malinavc ::
hehe...res zanimivo tisto za procesorjev driver...matr...tam v winsih zgleda tko, k de lahk driver za proc. zamenjaš al pa roll back...eh...
...odvisno s katere perspektive gledamo...
reXor ::
Ejga jst mam tut Durona 700 pa se nisem probu jit do 900 sm sele pr 840 Mhz pa mi ql dela pa nocem pretiravat...Kako ti je uspel prodt do 950 Mhz?Kero plato mas al pa ker BIOS?A si odklenu AMD-ja?
krucymucy ::
Ja men so tud delali XP-ji na D700@1085!!! brez problema ... bolš kt zdej k ni skor nč navit...
texhex ::
hmm
js sm instaliru xpje na tbju 750@1000 brez problema
pa tut delalo je 2 tedna vse
sam me je jezilo ko noben firewall ni delu :) pa sm jih dol ruknu :>
probi najprej navit pa pol instalirat :) pa bos vidu ce xpji kej zaklenejo
js sm instaliru xpje na tbju 750@1000 brez problema
pa tut delalo je 2 tedna vse
sam me je jezilo ko noben firewall ni delu :) pa sm jih dol ruknu :>
probi najprej navit pa pol instalirat :) pa bos vidu ce xpji kej zaklenejo
To Infinity... ...And Beyond!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Benchmarks -=- UT2K3 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 3988 (3115) | Boky |
» | Navijanje Celerona 1.2 Ghz problemOddelek: Navijanje | 924 (720) | Spajky |
» | Temperatura duron1000Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1710 (1341) | krucymucy |
» | 3d mark 2001 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7680 (6553) | Doc |
» | Problem z BLUE SCREEN-omOddelek: Pomoč in nasveti | 1951 (1563) | kuglvinkl |