Forum » Zvok in slika » Prehitro predvajanje zvoka pri divxu
Prehitro predvajanje zvoka pri divxu
Cosmo ::
Mam en problem - pri divxu se mi zvok predvaja prehitro. Probal sem ze nastavit v Bs playerju playback rate na 1/2 samo potem je zvok prepocasn. Any suggestions?:D
Tnx
Tnx
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
gumby ::
Uporabi VirtualDub (najdejdeš ga tule). Odpri DivX, v menujih audio in video nastavi "direct stream copy", pod audio/interleaving pa z opcijo skew lahko nastavljaš zamik med sliko in zvokom. Posnami AVI in to je to:D
Hmm...zdaj sem ugotovil da se cel film vrti prehitro zato tudi govorijo prehitro:D . Ce v BS playerju nastavim playback rate na 1/2 pol je film prepocasn zato tud govorijo ful pocasi. A ma ta Virtual Dub opcijo da bi playback rate nastavil na 3/4 oz kaj podobnega?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Cosmo ()
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Cosmo ()
Prjatu ::
Ja jst sem mel nekaj časa enak problem pri določenih DivX-ih, rešil pa sem ga tako, da sem nehal uporabljati BSPlayer :D
Something else is controlling me!
Thx, sem namestil MicroDVD player pa mi zdaj dela ok:D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59288 (14436) | BaRtMaN |
» | Netočnost podnapisovOddelek: Zvok in slika | 1126 (1058) | iNDigo_Child |
» | kateri divx codec packi/codeciOddelek: Zvok in slika | 3887 (3621) | ferjan |
» | KiSS DVD Player DP-450 (Divx player!)Oddelek: Zvok in slika | 2021 (1842) | pivmik |
» | AC97 na ABITKD7 + zvok na bsplayerjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1167 (1069) | Blup |