Forum » Loža » Use o Autih
Use o Autih
SeeN000 ::
Ker se nisem od majhnih nog pa do zdaj "izobraževal" o avtih me zato zdaj zanima . In sicer iščem kakšno slovensko spletno stran ki ima opisane dele avtomobila, za kaj se uporablja, kako so kabli radija napeljani, za kaj je ker kabel, skratka use . Če ima gdo bi prosil za čimveč internetnih naslovou, lahko tudi kakšne trgovine z avto deli (za use avte). Že v naprej hvala
'FireSTORM' ::
burek
mislim da je rekel slovensko stran :)
mislim da je rekel slovensko stran :)
Those penguins.... They sure aint normal....
SeeN000 ::
Hvala za odgovore vendar ni to tisto kar iščem . Iščem da bo slika realnega ali pa narisanega auta in potem opis posameznih delov (tako tudi za avdioakustiko). Aja zanima me se kako je z avtoradiji in ojacevalci in zvočniki. Ko kupujes take rece kaj moras gledati in kako so podatki zapisani? 150/50? A moras gledat recimo daj je izhod radija enak vhodu ojačevalca ki pa je njegov izhod enak zvočniku? Prosim malo več pomoči ali linkou ki to opisuje. Hvala
rdecaluc ::
Potem ti pa svetujem da greš v knjižnico in si sposodiš kakšno knjigo o avtih.
Est modus in rebus. ,typos
DimmniBurek ::
najbolje da se prijaviš na forum avtoakustika in bereš in bereš.. Po kakem mescu ti bo postalo marsikaj jasno. Tega se ne boš navadu v branju ene knjige ali ene strani... Še posebej ne ker maš tolko različic da kr glava peče, pri učenju o avtu pa isto...
V slovenščini dvomim da boš našel kaj konkretnega...
4 leta se uči ANG, na kaki gimnaziji, pol pa beri Wiki
V slovenščini dvomim da boš našel kaj konkretnega...
4 leta se uči ANG, na kaki gimnaziji, pol pa beri Wiki
There Is No Stronger Drug Than Reality
MadMicka ::
Če te res take stvari zanimajo, je morda še najlažje, da stopiš do kake večje knjižnice. Ko sem se že leta nazaj sam matral z elektriko v avtu, sem si nabavil takšno knjigo.
btw: ni "use", ampak je "vse".
btw: ni "use", ampak je "vse".
MadMicka ::
V bistvu nisem knjige kupil, ampak sem si jo sposodil, kar oboje spada v okvir "nabaviti".
p.s.: kadar nisi prepričan glede kake besede: http://bos.zrc-sazu.si/
p.s.: kadar nisi prepričan glede kake besede: http://bos.zrc-sazu.si/
Oxford ::
username ::
Poskusi na forumih avtomobilizem.com in avtoakustika.com
Le drobno opozorilo: tudi tam imajo načeloma radi, če se v forum piše kolikor toliko na nivoju (črkovanje, slovnica...)
Le drobno opozorilo: tudi tam imajo načeloma radi, če se v forum piše kolikor toliko na nivoju (črkovanje, slovnica...)
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletna stranOddelek: Pomoč in nasveti | 2792 (1861) | DeeJay |
» | kupujem avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 5067 (3355) | miraldi |
» | Avto zvočniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11867 (7114) | dottor |
» | Ozvočenje v avtuOddelek: Loža | 6473 (6133) | T0RN4D0 |
» | Nova anketa: Koliko knjig ste v prejšnjem letu prebraliOddelek: Novice / Ankete | 4497 (3739) | tecumseh |