» »

Izbris iz baze uporabnikov

Izbris iz baze uporabnikov

dynamite ::

Zanima me, kako se odjavim iz vase baze uporabnikov? Na mislim na odjavo iz foruma/komentiranja novic, ampak izbris vseh mojih podatkov tj. naziv, osebni podatki (ce so navedeni), mail in geslo za prijavo.

Ce se tega ne da narediti s strani uporabnika, naj prosim kaksen admin to stori (po moznosti tisti, ki mi je zbrisal 2 posta, saj ima ze prakso). Na zahtevo lahko podam svojo sifro in uporabnisko ime. Hvala.

Primoz ::

Torej... preberi si PRAVILA. Filmi SO WAREZ. Drugače pa... spremeni si VSE osebne podatke v prazno... ter ime in priimek v n/a... in od tvojih osebnih podatkov ne bo ostalo nič. Tvoji posti ostanejo, saj si se s tem strinjal, ko si kliknil da se strinjaš s pravili. Drugače pa... drugo temico ti je brisal Thomas... če imaš kaj za povedat proti našim ukrepom, to povej v TEM oddelku in NE v Loži. Še enkrat... preberi si PRAVILA.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Primoz ::

btw... če tole ni warez... potem pa ne vem, kaj to je.

Kje se da najceneje kupiti DivX filme? Zadnjic sem kupoval pri Superdivx, samo sedaj je v vojski in ne snema vec. Potem sem kupoval pri Marjetica2000, samo strani ne dobim vec, ker so jo zbrisali. Oba sta imela filme po ca. 300 SIT in se kar veliko izbiro 1500+ filmov.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Primoz ::

Pa še nekaj... opravičujem se, ker ti je "moderator", ki ti je izbrisal temi, pozabil dodeliti naziv. Napako sem odpravil.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Thomas ::

Mah. čisto sprenevedanje. Ponujaš kopiranje, zraven se pa delaš zatiranega reveža.

I don't buy it - dynamite!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

dynamite ::

Cool! Potem lahko spremenim podatke v nekaksen 'nic' in tako potem ostane. No, ce bi jaz delal tole skripto bi dodal se 'deluser' opcijo, saj na sedanji nacin postane baza hitro nafilana z neaktivnimi uporabniki. Edino, ce hocete potem pred kom pokazati, koliko se jih je prijavilo, ne glede na aktivnost. Tako delajo razni free (mail) providerji, da potem pridobijo vecjo vrednost za oglasevalce. Seveda tega ne trdim za vas, ampak samo tako pravim...

Filmi... Ja, saj so nekaksen warez, samo niso tako hud warez, kot je pravi warez, ce me razumete. Sicer pa vecina filmov pri nas sploh ni iz warez scene, kar se na zalost najbolj opazi pri kvaliteti ripov, saj amaterji ne naredijo tako dobrih kot razne DiVX/VCD skupine. Vecina jih sploh ne ve, kaj je to SBC encoding, AZID, LAME ipd... Seveda to ne opravici kopiranja, ampak malo bolj se bi folk lahko potrudil.

Glede kopiranja pa se glede enega detajla ne morem strinjati s Thomasom. Jaz nisem ponujal kopiranja, ampak sem spraseval, ce kdo pozna koga, ki poceni kopira. To je to. Pa se niti za svoje potrebe nisem spraseval, ce vas ze tako moti ali zanima. Jaz raje gledam original DVDje, ravno zaradi slabih ripov. Nekateri so tako obupni, kot da bi poslusal kaksen dober album v 32kbit MP3. :)

Glede pravil... Saj je prav, da so nekaksna pravila, ampak drek je potem, ko ne mores nekaj brez skrbi napisati oz. kot ti brez kaksnega obvestila kar brisejo poste. Malo prevec zatezeno je tole vase pocetje, pa brez zamere.

OK, sedaj se bom poskusil zbrisati oz. spremeniti moje podatke v 'nic'. Primoz, ce mi ne uspe, pozeni kaksen SQL admin in zbrisi ven, ce imas cas seveda. Na tale post mi ni treba odgovarjati, ker foruma ne mislim vec spremljati.

PS: tisti naziv pa si nekam vtakni :D

Tr0n ::

Go Dynamite! :)

Primoz ::

Si označen kot neaktiven... in te v številu uporabnikov sistem do prve prijave ne bo štel več.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

*enigmo* ::

ja tud jaz se bom poskusil izbrisat, ker mislim da sem dobil po krivici oziroma prehitro naziv..... ne vem sicer od kerga adm.. ampak ker mi nihče ne popravi naziva se polavljam....
Lep pozdrav vsem .... mislim da se na slo-techu najde veliko uporabnega in je večina uporabnikov OK.....
je super stran le s temi nazivi se vrši mal teror ..ampak tako pač so ti administratorji odločili voditi stran in tako je....
Lep pozdrav!

sirotka ::

Men se tut zdi da ste mau prestrogi!

Tomi ::

enigmo, naziv si dobil zaradi nekega iskanja wareza ali nekaj podobnega, samo se točno ne spomnim.
Bom pogledal, kje točno je bilo, potem pa se lahko opravičiš, in boš imel naziv odstranjen.
Sem pogledal, in sicer si dobil naziv tule, ker si po moje iskal RTCW, samo je tema razvidno popravljena.
metrodusa.blogspot.com

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tomi ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Pritožbe (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Slo-Tech
96845037 (24550) kuglvinkl
»

pripomba na zaklepanje tem

Oddelek: Slo-Tech
371497 (940) suse80
»

Sergio-zakaj si zaklenil temo o kopiranju zaščitenih cd-jev? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Slo-Tech
1107998 (6049) perci
»

Kaj menite o Slo-Techu? (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
655511 (4026) Primoz

Več podobnih tem