Forum » Kaj kupiti » Katero miš???
Katero miš???
the_game ::
Mene zanima katero miš naj uporabljam ker se mi je stara pokvarla to je bila:
zdaj pa imam doma za rezervo za nekaj časa da bom uporabljal za igranje COD2 ip.
zdaj pa imam doma za rezervo za nekaj časa da bom uporabljal za igranje COD2 ip.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
gavro ::
Ta drugo uzam tisto speed link..sm mel isto tako doma pa je delala dobr pol sm jo pa zamenju za mx518 od logitecha
the_game ::
kaj pa ta sm jo našel neje še ker speedlinkova nekaj nagaja
zakaj mi noče predogleda slike naredit ali pa LINK da samo klikneš gor([link]...[/link] ali [img]
zakaj mi noče predogleda slike naredit ali pa LINK da samo klikneš gor([link]...[/link] ali [img]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: the_game ()
gavro ::
uzam kero čš te opticne so use prblizn enake doklr ne prešaltaš na eno res prasico kokr sm js na mx518
plavi85 ::
Al pa jst G5 Logitech Drgac sm meu prej 2 navadni k mam dva kompa seveda ,ube od logitecha, pa morem rect da so ble cist ql...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: plavi85 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero gaming miško kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15747 (14728) | Domobrancek |
» | Katero Gaming miško do 30€ (+/- 5€)? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6549 (5739) | TOP |
» | Kako miško kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6616 (5096) | erzy |
» | Microsoft ali razer? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6295 (5411) | mihajlo carr |
» | Legenda se vrača - Razer Boomslang Collector's Edition 2007 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 6735 (6732) | Macketina |