Forum » Šola » Pomoc pri seminarski
Pomoc pri seminarski
SeeN000 ::
Imam problem, naredil sem izdelek za seminarsko in moram zdaj narediti dokumentacijo. Problem je ker moram seminarkso oddati do srede 9.5. in moram opisati čip ATtiny2313, ampak je vse kar sem nasel na www.atmel.com v anglescini, in je 217 strani. Ker mi elektrotehnika in čipi niso domaci bi prosu ce mi lahko gdo pomaga, ce ima mogoce opis cipa in delovanje v slovenjskem jeziku. Prosil bi za cim vec odgovorov, Hvala
Pozabil sem se nekaj uprasati. Opis ki ima 217 strani o ATtiny2313 je v .pdf formatu. A se da to spremeniti v tekstovno obliko da jo dam lahko v Word in da lahko še kako besedilo dodevam oz. urejam? Hvala
>>><<< ::
Če imaš .pdf format ga probaj odpreti in nato klikni save as in izberi .txt oziroma kateri drugi tip, če se da.
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
Bom probal shranit tako, hvala. Drugace pa se ne da select text ce je slika (.pdf). Kaj pa ima gdo slovenski opis tega cipa?
snoopy20 ::
>>><<< ::
V katerem jeziku pa maš to? Ker maš razne spletne translatorje, za grob prevod bo verjetno vredu.
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
koyotee ::
Ker mi elektrotehnika in čipi niso domaci bi prosu ce mi lahko gdo pomaga
zakaj si torej vzel seminarsko na to temo?????
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB IR Sprejemnik za amaterje (IgorPlug-USB) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 28192 (11436) | eVro |
» | Termometer na USB vodilu (načrt, vezja, izkušnje in slike) :P (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 35359 (23535) | SloMusty |
» | Attiny 2313-20puOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1439 (1439) | 20sdfj093f |
» | LCD display - USBOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1292 (1106) | settler |
» | USB ATtiny2313 kontroler v SLO?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2169 (1986) | Tugo |