Forum » Pomoč in nasveti » Podnapisi zaustajajo :S
Podnapisi zaustajajo :S
GaMa87 ::
Pozdravljeni
Jz mam pa tak problemček da mi vsi kateri sem jih seveda jz najdu podnapisi za gospodinje (1 sezono) zaustajajo. Zdej pa nevem a se da s kakmu programu to zamaknit pa tist glede BSPlayerja vem, sam jz bi to gledu na DVD predvajalniku LG DVX171. so v SRT obliki tk da pomojem bi ziher mogu obstajat kak program s katerimi bi jih zamaknil.
Hvala za inf.
Jz mam pa tak problemček da mi vsi kateri sem jih seveda jz najdu podnapisi za gospodinje (1 sezono) zaustajajo. Zdej pa nevem a se da s kakmu programu to zamaknit pa tist glede BSPlayerja vem, sam jz bi to gledu na DVD predvajalniku LG DVX171. so v SRT obliki tk da pomojem bi ziher mogu obstajat kak program s katerimi bi jih zamaknil.
Hvala za inf.
Lep pozdrav, GaMa87
LapD ::
Mogoče bi prej pogledal za katero verzijo so podnapisi, pa potem tisto potegnil. Drugače maš pa subtitle workshop, na podnapisi.net je vodič kako popravt timinge. Načeloma je tko, da jih morš zamaknt od začetka do uvodne špice in potem med vsakim premorom, ki je namenjen za oglase ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mapiranje podnapisovOddelek: Programska oprema | 545 (475) | Tarzan |
» | Simpl in efektiven urejevalnik podnapisov?Oddelek: Programska oprema | 1743 (1539) | slitkx |
» | PopTV PAL+Oddelek: Loža | 3668 (2977) | Chessman |
» | Podnapisi na sedini filma prehitevajoOddelek: Zvok in slika | 1818 (1711) | BaRtMaN |
» | podnapisiOddelek: Sedem umetnosti | 1437 (1214) | EX-B |