» »

Metal muska?

Metal muska?

Bethrezen ::

ajde metalci (če vas je kj na st-ju>:D ), išem band k ma podobno musko kt graveworm (ena black mešanca). graveworm so mi res hudi, rd bi pa tut slišu če je kj podobnga.

lp
  • premaknilo iz Loža: STASI ()

nobenga:D

zdobersek ::

ce hoces, lahko pristopis na svetlo stran in se nam pridruzis v Mojca & Kalicopko Fan Clubu, kmalu pricakujemo 200. clana ;)

ja sj to je pomoje skor ista muska:D

iNooby ::

tu boš bolj težko kakega metalca našo...
Haters gonna hate...

pol sm vretn edn redkih:D

šernk ::

da ne bo smo en metalc:))
še najbolj podobni graveworm-om ki jih imam so hypocrisy, vsaj kar mi najde WMP pod black metal (saj jmaš še dost drugih ki ravno tko nažigajo samo se mi ne da iskat določene pesmi med skoraj 25GB metala
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Thagirion ::

in potem sem jaz tudi eden izmed redkih>:D mesanca blacka...huh...All Shall Perish, Mors Principium Est, Avulsed, Shade Empire, Hermh,probaj se Quo Vadis(bol death ampak so ql tudi), Chimaira, ce ti bojo ql, Stormlord, Melechesh,This Ending,The Deviant,Insomnium, Dark Funeral>:D ,The Haunted,Omnium Gatherum,Norther,Nightfall, Naumachia, Neaera,Mnemic, ...And Oceans,Ajattara :) to mas zaj vsega po malo, kupi>:D in poslusaj keri ti bodo vsec;)

DimmniBurek ::

One metalhead overhere, samo nimam pojma kaj bi blo poleg GW...

Poslušej Death pa ne rabiš nč druzga:D
There Is No Stronger Drug Than Reality

poslušam tut neki deatha:D

Thagirion, ti si mi našteu pomoje use black bande k jih poznaš. jst sm mislu band podobn graveworm (gothic+black+orkestr+?death?), ne pa black. sj ja vem kva je black kva pa death:D

John Abruzzi ::

Jst osebno ne vidim razlike med klošarji in metalci.

bf4ed ::

Dark Tranquillity(najboljši)>:D >:D >:D

Potem pa... In Flames>:D,Rotting Christ>:D,Darkseed>:D,Dimmu Borgir,Hypocrisy,Amon Amarth,Cradle Of Filth,Samael,Amorphis,Sculpture,Evenfall,Beseech,Agathodaimon>:D,Moonspell,Legenda>:D,Devildriver,Vintersorg,Paradise Lost,....

bozicek ::

Jaz pa ne med John Abruzzi in cigani...jebat ga...
Darila letos samo za poredne

madviper ::

Jaz je javljam kot ljubitelj ghotic metala. Sicer sem še ljubitelj drugih zvrsti, tak, da ostajam nevtralen, pri vašem žaljenju glasbe :P

Naj vsak posluša kar hoče, spoštuje druge zvrsti in ne vsiljuje svoje glasbe drugim!
I'd like to do something crazy!

opeter ::

Sicer ni dark, je pa gothic instrumentalna - npr. Dark Sanctuary... pa še bi se našlo.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

l0g1t3ch ::

Thagirion ::

Bethrezen če bi poznal vse te bende bi videl da ni vse black;) aja pa to ni vse kar poznam,lahko pa ti napišem oz playlisto pošljem če hočeš,je pa res da mam veliko blacka na kompu to pa priznam:) no pol pa probaj System Shock al pa Suidakra,Scar Symmetry,Raunchy, tak čist isto kot so Gravewormi boš težko našel ker je vsaki band unikaten :D in najprej pa poskusi one ko sn ti jih zgoraj naštel in pol komentiraj kaj je vse black kaj pa ne, če pa že si pa se opravičujem0:)

JanK ::

Predlagam obisk http://www.pandora.com/ - The Music Genome Project. Tam si skreiras svoje "radie" na osnovi enega ali vec izvajalcev. V bazi imajo za vsakega izvajalca zbrane karakteristike, potem pa na osnovi karakteristik izbranega izvajalca nakljucno izbirajo izmed njemu podobnih. Med poslusanjem lahko klines "mi je vsec", in s tem pomagas pri izboru, ali pa "mi ni vsec", in s tem preprecis prihodna predvajanja. In ja, ravnokar sem poskusil, imajo tudi Graveworm (not my cup of tea - pretezko; sem bolj na prog metalu).

epicus ::

Maiden for evah
Open mind for a different view

Poldy ::

Klik

Tiste čase (srednja šola) sem poslušal Opeth...

uredu je:D graveworm so pač special kt usak drug bend so pač razred zase. drgač pa manson tut seka>:D gre gdo na koncert?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj poslušaš? (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
625986 (4248) ShowDown
»

Zvrsti glasbe. Metal/Rock in pa Techno

296808 (6126) Tear_DR0P
»

Kero Muzko Poslušate??? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1099691 (8159) OmegaM
»

Metal (strani: 1 2 )

5611735 (10858) icek
»

Metallica, Apocalyptica, Siddharta (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
696729 (5904) Pisk

Več podobnih tem