» »

Virus v Messengerju?

Virus v Messengerju?

Shinobi ::

Pozdravljeni!

Prijatelj ima problem, kjer se mu ko hoce startati messenger pojavi okno s sporocilom: "A security upgrade is available for messenger! Would you like to upgrade?". Nisem mogel verjet. Ker je vseeno to storil se je vse skupaj blazno upocasnilo. ADWare ne najde nic. Moram se z NOD32 poskusiti. Stvar je zelo sumljiva ampak pod istimi keywordi na googlu nic ne najdem, kar bi bilo povezano z virusom in messengerjem. Sistem pa zaradi tega blazno trokira - sploh ne mores username in password v messenger vtipkat, ker tako blazno zacne stekat (samo v messengerju).

Ima kdo kaksno idejo?

bluefish ::

če antivirus in Ad-Aware ne zaznata nič, odstrani MSN, naredit cleanup z CCleaner, počisti preostale vnose o programu, nato comp zaženi v Safe Mode in še enkrat uporabi scannerje. Nato pa ga namesti ponovno.

John Abruzzi ::

Bom kr tle prašov...
Namestu sm si TALE dodatek, ki pa mi ga Kaspersky zazna kot trojanca. Če odstranim tega "trojanca" ta dodatek več ne dela, če ga pa pustim pa dela vse normalno. Zanima me pa če je normalno da AV zazna ta dodatek kot virus in če ga pustim ("trojanca") mi ta lahko naredi škodo na računalniku?

jan01 ::

Fora je, da ko si snemal dodatek live plus si kar malo klikal next, next in s tem posnel nek adware.
Rešitev:
Poglej na http://www.msgpluslive.net/help/faq/pri... kako odstraniti, drugič pa prej malo beri in vedno izberi možnost, da nočeš prisostvovat nobenim feedbackom, nalaganjem raznih toolbarjev in podobno...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Programska oprema
23676033 (16674) tilinho20
»

MSN live messenger

Oddelek: Pomoč in nasveti
479496 (5069) Zoro3
»

Msn Messenger LIVE

Oddelek: Programska oprema
183144 (2554) qarte
»

MSN mesenger - le en naslov na računalniku

Oddelek: Programska oprema
51405 (1166) ZoMk
»

Spet luknja v Microsoftovi programski opremi

Oddelek: Novice / Varnost
111786 (1786) minmax

Več podobnih tem