Forum » Programska oprema » MSN mesenger - le en naslov na računalniku
MSN mesenger - le en naslov na računalniku
Fatboyslim ::
Rad bi blokiral vse druge uporabnike (razen sebe seveda) pri uporabi MSNja na mojem delovnem računalniku, saj ga dovolim uporabljati veliko ljudem in se vsi kljub moji prepovedi še vedno vpisujejo in chatajo
Torej, rad bi, da mora vsak ki se misli vpisati napisati neko geslo oz. da ga sploh nje vpiše
Help plz
LP
Torej, rad bi, da mora vsak ki se misli vpisati napisati neko geslo oz. da ga sploh nje vpiše
Help plz
LP
Fatboyslim ::
Za začasno rešitev bo kr ql, dokler se ne bo kdo spomnil restartati sistema
Še kakšen predlog?
Še kakšen predlog?
mudel991 ::
ej nalož sniffer-ja pa vsem uzem msn-je najprej jim pa povej kaj boš naredu če se kdo vpiše
waLkeR^! ::
Hm, lahko pa uporabiš tudi FileSecurer... Skrij si MSN toliko časa ko nisi ti na računalniku ko pa prideš spet ti na comp pa daš samo unlock
Don't annoy me. I can be really really strange.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: waLkeR^! ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76456 (17097) | tilinho20 |
» | [INFO]Windows Live Messenger (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 8694 (4901) | KTr1sk |
⊘ | Kako zakleniti datoteko!Oddelek: Pomoč in nasveti | 5502 (4121) | imagodei |
» | Povečajte Hotmailov poštni predal (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8114 (5403) | Athena89 |
» | MESSENGER 4.7??Oddelek: Programska oprema | 1322 (1161) | chebeltza |