Forum » Kaj kupiti » image tank + mp3 player
image tank + mp3 player
bzp ::
Kupujem image tank, pač prenosni disk kapacitete 20 ali več giga, na katerega lahko čimbolj enostavno prenesem fotografije direktno z digitalca - ali USB priklop, ali vgrajen čitalec kartic. Super bi bilo če bi zadeva premogla vsak par inčni barvni ekranček, da lahko slike tudi pogledam. V tem rangu se potem znajdejo "profi" epsonove rešitve + večina t.i. "multimedijskih mp3 predvajalnikov". In nakup se zakomplicira
Opcija 1, je iPod + camera connector dodatek oz. preprost usb bridge (btw lastniki iPodov, lahko le-tega priklopim direktno na usb v računalnik brez naloženega kakršnegakoli programa in mi ga prepozna po USB mass-storage standardu? Potem posnamem datoteke gor in jih na iPodu vidim? Ali morajo biti v vnaprej določenem direktoriju?). Za večjo kapaciteto nekje v rangu 400 EUR + camera connector + ...
Opcija 2 je trenutno nekaj od Archos-a, napravce zgledajo nadvse impresivno, problem je samo dobava (in servis) v Sloveniji. Ima kdo kakšne izkušnje?
Malo se sicer ogrevam za nakup preko mp3-player.de kjer imajo že kar sumljivo nizke cene, v rangu 350 EUR skupaj s poštnino dobim 80G napravco z vgrajenim USB host-om, mamljivo. Spet, izkušnje?
Opcija 2.5, iRiver in H340 serija, ampak zadeva je že precej stara, težko dobavljiva (sploh v sloveniji) in z visoko ceno.
Opcija 3 je da pozabim na mp3je in ekranček ter sem zadovoljen z enim od mnogih namenskih (cenejših) image tankov.
Opcija 4, ostaja odprta, zato tale tema
Dobrodošle izkušnje vseh s podobnimi problemi, dobrodošli (realni) predlogi (cena iPoda je resno najvišja sprejemljiva), popolnoma nedobrodošlo tradicionalno kreganje v stilu "ipod brezvezen, še radia nima". Hvala!
Opcija 1, je iPod + camera connector dodatek oz. preprost usb bridge (btw lastniki iPodov, lahko le-tega priklopim direktno na usb v računalnik brez naloženega kakršnegakoli programa in mi ga prepozna po USB mass-storage standardu? Potem posnamem datoteke gor in jih na iPodu vidim? Ali morajo biti v vnaprej določenem direktoriju?). Za večjo kapaciteto nekje v rangu 400 EUR + camera connector + ...
Opcija 2 je trenutno nekaj od Archos-a, napravce zgledajo nadvse impresivno, problem je samo dobava (in servis) v Sloveniji. Ima kdo kakšne izkušnje?
Malo se sicer ogrevam za nakup preko mp3-player.de kjer imajo že kar sumljivo nizke cene, v rangu 350 EUR skupaj s poštnino dobim 80G napravco z vgrajenim USB host-om, mamljivo. Spet, izkušnje?
Opcija 2.5, iRiver in H340 serija, ampak zadeva je že precej stara, težko dobavljiva (sploh v sloveniji) in z visoko ceno.
Opcija 3 je da pozabim na mp3je in ekranček ter sem zadovoljen z enim od mnogih namenskih (cenejših) image tankov.
Opcija 4, ostaja odprta, zato tale tema
Dobrodošle izkušnje vseh s podobnimi problemi, dobrodošli (realni) predlogi (cena iPoda je resno najvišja sprejemljiva), popolnoma nedobrodošlo tradicionalno kreganje v stilu "ipod brezvezen, še radia nima". Hvala!
bzp ::
bump.
Sem mislil da se bo vsaj kdo z iPodom oglasil ...
A kdo ve da bi obstajal player, lahko tudi manjše kapacitete, da je sposoben z usb ključka prebirat slike?
Sem mislil da se bo vsaj kdo z iPodom oglasil ...
A kdo ve da bi obstajal player, lahko tudi manjše kapacitete, da je sposoben z usb ključka prebirat slike?
Roadkill ::
Jaz imam ze par let iRiver h320. Bi zadostil vsem tvojim potrebam. Je pa res ze malo v letih.
Ü
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Zvok in slika | 77332 (33030) | M.B. |
» | iPod Nano hack in ostali dodatki za iPode (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11695 (9263) | J4CK16 |
» | Mp3 Predvajalnik [15-20 GB] - USB HostOddelek: Kaj kupiti | 1545 (1431) | __luka__ |
» | Kateri mp3 predvajalnik z 20GB+ prostoraOddelek: Kaj kupiti | 2061 (1826) | TribesMan |
» | iPod. V barvah.Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 2966 (2966) | rage |