Forum » Zvok in slika » Detonatorji in vertikalne barvna skala
Detonatorji in vertikalne barvna skala
ItAk ::
Pozdravljeni,
zanima me, če se še komu dogajajo podobne stvari kot meni. Mam Creativovo GF3 ter gonilmike 21.85 -> s temi gonilniki grafična deluje b.p. Če pa hočem namestiti detonatorje 27.20 ali pa recimo 27.42 se računalnik po rebootanju sicer zbudi, pa tud windowsi se naložijo, vendar desktopa ni videti, ker so namesto njega pojavijo navpične barvne črte. Nato moram detonatorje odstraniti v safe-mode, drugače itak ne gre.
Zanima me ali je mogoče, da vsi novejši det. delajo take napake, oz. ali je mogoče da je karta sama fuč?!
zanima me, če se še komu dogajajo podobne stvari kot meni. Mam Creativovo GF3 ter gonilmike 21.85 -> s temi gonilniki grafična deluje b.p. Če pa hočem namestiti detonatorje 27.20 ali pa recimo 27.42 se računalnik po rebootanju sicer zbudi, pa tud windowsi se naložijo, vendar desktopa ni videti, ker so namesto njega pojavijo navpične barvne črte. Nato moram detonatorje odstraniti v safe-mode, drugače itak ne gre.
Zanima me ali je mogoče, da vsi novejši det. delajo take napake, oz. ali je mogoče da je karta sama fuč?!
Senitel ::
Za vertikalne črte kartica nemore bit fuč... Kaj pa če povsem odstraniš driverje (tko, da se mašina zbudi v 640x480 16 barv z Standard VGA adapterjem) in jih daš gor povsem na frišno?
ItAk ::
Senitel, tega postopka držim pri vsaki menjavi gonilnikov, tko da mora bit problem drugje sam nevem kje hudiča bi lohk bil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 19138 (12654) | Ursus |
» | Zagon Windows pri prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2581 (2071) | Gundolf |
» | radeon 9800Pro problem-iOddelek: Strojna oprema | 1851 (1489) | VASkO |
» | Radeon 9600 problemOddelek: Strojna oprema | 1900 (1542) | sapa |
» | Riva TNT2 - okvara - kako odpravitiOddelek: Strojna oprema | 1151 (1048) | Copciller |