Forum » Programska oprema » Messengerji???¸
Messengerji???¸
nalims ::
Pozdravljeni!
Imam en VELIK problem!
Imel sem MSN messenger 8.0 in dodatek MSG Plus! ... Ko sem se vpisal, se mi je messenger naenkrat zaprl... poskusil sem se vpisat še večkrat, a kosem se, se je to spet ponovilo... Izbrisal sem ga in ponovno naložil... a žal brez uspeha... Sem ga izbrisal in naložil messenger 7.5 in dogaja se enako!
Ne vem kaj naj še naredim... pogldal sem, če ga morda blokira AV ali pa požarni zid, ampak ga ne...
Prosim za pomoč!
HVALA!
Imam en VELIK problem!
Imel sem MSN messenger 8.0 in dodatek MSG Plus! ... Ko sem se vpisal, se mi je messenger naenkrat zaprl... poskusil sem se vpisat še večkrat, a kosem se, se je to spet ponovilo... Izbrisal sem ga in ponovno naložil... a žal brez uspeha... Sem ga izbrisal in naložil messenger 7.5 in dogaja se enako!
Ne vem kaj naj še naredim... pogldal sem, če ga morda blokira AV ali pa požarni zid, ampak ga ne...
Prosim za pomoč!
HVALA!
Yoxi ::
kokr vem ima Messenger pomoč da ti najde kje je napaka, tu mislem v povezavi, preveri tcp/ip ter vse porte (ter firewall?)..poskusi s tem, drugače je kje drugje napaka.
Klik, klik, klik, klik........mal klikam :-)
nalims ::
Če pa pravim, da me čisto normalno vpiše! Po enih petih sekundah pa ga naenkrat zapre! Čisto... ne pravim da me izpiše... messenger se totalno zapre!
primzx ::
..system restore.>probi dat ene dva dni nazaj. Kaj si ga spet sral pa nevemo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: primzx ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76304 (16945) | tilinho20 |
» | Windows live - MSN - HotmailOddelek: Omrežja in internet | 2930 (2819) | jurre |
» | MSN live messengerOddelek: Pomoč in nasveti | 9523 (5096) | Zoro3 |
» | windows messenger liveOddelek: Programska oprema | 3576 (2850) | sidd |
» | windows live messenger 8.0Oddelek: Programska oprema | 1472 (1216) | iNDigo_Child |