Forum » Programska oprema » windows live messenger 8.0
windows live messenger 8.0
pleyakrneki ::
Mam težavo pa jo ne znam rešit prosim če mi pomagate!!Ko napišem noter e-poštni naslov in geslo mi zagrabi vendar se mi noče vpisat se pravi da ceu čas piše samo vpisovanje!!!Zakaj to dela in kako bi lahkoa to popravil??
po 5min. se mi je končno vpisal vendar so se mi vsi kontakti izbrisali zakaj pa to????Pa ko sem dodau enga nazaj sem dau dodaj in so se mi še prikazali naslednji trije ko sem jih meu prej gor??Kaj je to narobe???
ko pa kliknem na ikonco od messengerja desno uspodi pod opravilno vrstico mi pa napiše napaka v povezavi???ka je to narobe??
zazo-x ::
Hm, včeri mi je sošolka tut težila da so njej zmankal kontakti pa da se ni mogla vpisat in kaj nardi.
zdej sm pa pogledu pr seb in mi enak piše Napaka v povezavi, če grem čez ikonco. Zgori pa k mam odprt msngr mi pa pod podpisom kaže neko tako opozorilo:
!Zaradi težav v povezavi se spremembe morda ne bodo uporabile v drugih računalnikih, ki jih uporabljate.
Samo pri men so ostal vsi stiki, se mi zdi, nism pa prepričan.
zdej sm pa pogledu pr seb in mi enak piše Napaka v povezavi, če grem čez ikonco. Zgori pa k mam odprt msngr mi pa pod podpisom kaže neko tako opozorilo:
!Zaradi težav v povezavi se spremembe morda ne bodo uporabile v drugih računalnikih, ki jih uporabljate.
Samo pri men so ostal vsi stiki, se mi zdi, nism pa prepričan.
Matej_K ::
Ja MSN ga zadnje dni neki heca...men tut ko sm dodau en kontakt notr se je šele čez par ur prikazal kot odesgljiv,čeprav sem vedel da je dosegljiv..
Ta "napaka v povezavi" tudi meni piše na ikonci ko grem z miško nanjo, nvem a MSn zajebava al je to kkšn velk bug...ker do prejšnga tedna je vse kul delal
Bojo že popravl..
Ta "napaka v povezavi" tudi meni piše na ikonci ko grem z miško nanjo, nvem a MSn zajebava al je to kkšn velk bug...ker do prejšnga tedna je vse kul delal
Bojo že popravl..
... .. .
Jimiboni ::
Tudi meni se noče vpisat. Enkrat mi je pa celo uspelo in tudi nisem imel nobenega stika več, vse mi je zbrisalo. Z 7.5 pa dela vse vredu.
;-) ::
..."odesgljiv,čeprav sem vedel da je dosegljiv..""...
človek odsegljiv??? take me pa razžalostijo ej
človek odsegljiv??? take me pa razžalostijo ej
mudel991 ::
ej fantje mate probleme men dela vse tko lepo da lepš nebi mogl
drugač pa a mte vsi sp2
k jst k sm nalagu komp mi ni hotl delat na sp1
drugač pa a mte vsi sp2
k jst k sm nalagu komp mi ni hotl delat na sp1
ZoMk ::
Če je kdo prijavljen kot uporabnik beta, je lahkoo povezano z Yahoo, ker se po novem lahko dodaja in klepeta tudi z yahoo uporabniki.
Ko sem se vpisala na strani http://ideas.live.com/ (pri uporabniki beta) in sprejela nove pogoje, sem se lahko spet normalno vpisala, pa tudi stiki so bili spet prikazani.
Ko sem se vpisala na strani http://ideas.live.com/ (pri uporabniki beta) in sprejela nove pogoje, sem se lahko spet normalno vpisala, pa tudi stiki so bili spet prikazani.
MTB ::
Je imel mogoče kdo problem da je bil stik na offline, čeprav se je z njim pogovarjal? (status stika je pri njemu online)
7.5 kaže normalno, ko pa inštaliram 8 pa zafrkava. Kakšna rešitev?
7.5 kaže normalno, ko pa inštaliram 8 pa zafrkava. Kakšna rešitev?
ZoMk ::
Tudi meni je to kazalo, celo isti stik dvakrat - enkrat dosegljiv, enkrat kot nedosegljiv, pa napaka v povezavi, pa ni bilo stikov, ... Zdaj deluje vse normalno.
Verjetno si se tudi ti kdaj prijavil kot beta uporabnik in se na isti strani lahko tudi odjaviš.
@mudel991 - Meni deluje.
iNDigo_Child ::
A ve mogoč kdo, zakaj drugim ne pokaže, da imam update-an space, čeprav ga imam? Če kliknejo an mojo kartico stika, jim sam napiše, da povezave z mojim space-om ni mogoče vzpostaviti. A ve kdo, kako je to težavo mogoče odpraviti?
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76301 (16942) | tilinho20 |
» | MSN live messengerOddelek: Pomoč in nasveti | 9522 (5095) | Zoro3 |
» | [INFO]Windows Live Messenger (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 8645 (4852) | KTr1sk |
» | windows messenger liveOddelek: Programska oprema | 3576 (2850) | sidd |
» | MSN Messenger 7.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 37123 (35195) | R33D3M33R |