Forum » Programska oprema » Kako ustvariti DVD iz divx z menijem?POMOČ PROSIM!!!
Kako ustvariti DVD iz divx z menijem?POMOČ PROSIM!!!
Gromovnik ::
Pozdravljeni.
Pred velikonočnimi prazniki sem hotel narediti par dvdjev z risankami za sestrično da bi lahko predvajala na dvd-playerju ki ne podpira divx.
Našel sem program: ImTOO divx to DVD converter, kjer izberem mape oz. datoteke in videz menija potem pa je kar funkcija burn kar pa traja par ur oreden javi napako in ni iz vsega skupaj nič.
PROSIM za nasvet kateri program uporabiti za takšno delo? Da je lahek za uporabo. oz. če kdo ve kaj delam narobe. Ima pa omenjeni program zelo malo funkcij (kar se menija tiče lahko izbereš samo videz brez glasbe v ozadju ipd.)
Imam še zelo malo časa zato PROSIM za pomoč!!!
Hvala.
Pred velikonočnimi prazniki sem hotel narediti par dvdjev z risankami za sestrično da bi lahko predvajala na dvd-playerju ki ne podpira divx.
Našel sem program: ImTOO divx to DVD converter, kjer izberem mape oz. datoteke in videz menija potem pa je kar funkcija burn kar pa traja par ur oreden javi napako in ni iz vsega skupaj nič.
PROSIM za nasvet kateri program uporabiti za takšno delo? Da je lahek za uporabo. oz. če kdo ve kaj delam narobe. Ima pa omenjeni program zelo malo funkcij (kar se menija tiče lahko izbereš samo videz brez glasbe v ozadju ipd.)
Imam še zelo malo časa zato PROSIM za pomoč!!!
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39578 (11627) | JanezC |
» | Snemanje avi filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 3279 (2675) | gruntfürmich |
» | divx v dvdOddelek: Zvok in slika | 1018 (969) | sthep |
» | Kako spremeniti divx v DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 2111 (1940) | SimplTech |
» | Za vse, ki radi iz mini DV kamer dajete video na racunalnike, DVDje,..Oddelek: Zvok in slika | 3329 (2550) | CaqKa |