Forum » Operacijski sistemi » Ubuntu in bluetooth
Ubuntu in bluetooth
blazp88 ::
Zdravo!
Imam problem, pa zanj ne najdem rešitve. Ko hočem pognati bt-applet, mi javi Passkey agent registration failed: Passkey agent already exists. Ima kdo idejo, gledal sem že na ubuntu forumu in malo googlal, pa ne najdem nič pametnega. Zadeva je tudi v listi programov, ki se zaženejo ob zagonu seje, ko jo hočem zagnati iz konzole sicer nekaj migne pri ikonicah v menuju, ampak potem javi error. Kakor si predstavljam je to orodje za pairanje deviceov. Ali se pač motim?
Imam problem, pa zanj ne najdem rešitve. Ko hočem pognati bt-applet, mi javi Passkey agent registration failed: Passkey agent already exists. Ima kdo idejo, gledal sem že na ubuntu forumu in malo googlal, pa ne najdem nič pametnega. Zadeva je tudi v listi programov, ki se zaženejo ob zagonu seje, ko jo hočem zagnati iz konzole sicer nekaj migne pri ikonicah v menuju, ampak potem javi error. Kakor si predstavljam je to orodje za pairanje deviceov. Ali se pač motim?
kriko1 ::
Ja, je. Poglej ce imas v control centru (vsaj tako je v kde) kak modul za nadzor pairinga bluetooth naprav pa odstrani karkoli je not. Lahko tudi direktno pobrises config datoteko v ~ (ne vem kje ima gnome).
blazp88 ::
ma za kde vem, da ima, ampak zanima me za gnome, ki ga imam na laptopu, saj je kdeja za moje pojme preveč in na takšni mašini (ThinkPad T23) pač laufa počasi.
kriko1 ::
Neki sem gledal, preveri če imaš nameščeno:
bluez-gnome
gnome-bluetooth
Če je problem v temu da ne prepozna pravilno adapterja, potem glej:
#sudo tail -f /var/log/messages
medtem ko vtakneš ključ not (mora prepoznat napravo, proizvajalca)
bluez-gnome
gnome-bluetooth
Če je problem v temu da ne prepozna pravilno adapterja, potem glej:
#sudo tail -f /var/log/messages
medtem ko vtakneš ključ not (mora prepoznat napravo, proizvajalca)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Debian Gnu/Linux kot workstation (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Operacijski sistemi | 119749 (35423) | RedDrake |
» | Vprasanja glede linuxa (suse linux) (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5532 (4624) | kriko1 |
» | Gnome ni več zabavenOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3897 (2944) | BigWhale |
» | Linux File Manager - Konqueror (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4005 (3221) | d0rK |
» | GTK gphoto v KDEOddelek: Operacijski sistemi | 1341 (1180) | Gandalfar |