Forum » Kaj kupiti » nakup monitorja prek mimovrst!
nakup monitorja prek mimovrst!
adsadadad ::
lep pozdrav!
imam problem..in sicer zelim kupiti monitor samsung 931c!in najcenejsa ponudba v slo je na mimovrstah!nikjer drugje nisem nasel bol poceni!zdai pa me zanima kako je z garancijo na mimovrstah...oz kako potega reklamacija?...jim moram monitor poslat nazaj prek poste al kako?...prosim za odgovor! lep pozrav!
imam problem..in sicer zelim kupiti monitor samsung 931c!in najcenejsa ponudba v slo je na mimovrstah!nikjer drugje nisem nasel bol poceni!zdai pa me zanima kako je z garancijo na mimovrstah...oz kako potega reklamacija?...jim moram monitor poslat nazaj prek poste al kako?...prosim za odgovor! lep pozrav!
bastadu ::
Jap, monitor jim moraš poslati v garancijo na svoje stroške, potem pa ko popravijo/zamenjajo pa nazaj do tebe oni plačajo poštnino...
Zheegec ::
Najbolje je to poslati na pooblaščeni servis (ki je naveden na garancijskem listu).
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Ted ::
Presodi ali se ti za par evrov splača met v prihodnosti probleme in stroške z vračanjem. Jaz vedno najprej pogledam cene v trgovinah v bližini, preprosto jim zadevo odpelješ nazaj če je kaj narobe. Se pa seveda dogajajo kake hudo ugodne akcije, prav mimovrste pri tem prednjači. Takrat pa nimaš kaj razmišljat .
Mah...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancija in popravilo servisa max 45 dni !!! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 26637 (4350) | tomaz- |
» | Mimovrste oddano naročilo/spreminjanje cene (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12644 (10369) | Mare2 |
» | Western Digital disk RMAOddelek: Pomoč in nasveti | 3121 (2361) | Skyman |
» | Garancijska doba - zanimivo za marsikogaOddelek: Pomoč in nasveti | 4794 (4065) | tomaz- |
» | mimovrste garacijaOddelek: Pomoč in nasveti | 2900 (2184) | Spike Edin |