Forum » Kaj kupiti » katero poceni zvočno za visto ?
katero poceni zvočno za visto ?
tomaz- ::
fantje, dejte mi nekej pomagat..
Moj kolega si je na kišto naštimal visto ultimate. Vse driverje mu je vista sam aspedenala, razen zvoka ne. Oziroma, za 5.1 integrirano ac97 karto baje sploh ni driverjev za visto. Tko da mu stereo dela, ostalo pa ne.. Zdej bi si pa rad omislil eno najcenejšo 5.1 karto, ki bi bila kompatibilna z visto..
Kero predlagate ??
HVALA!
Moj kolega si je na kišto naštimal visto ultimate. Vse driverje mu je vista sam aspedenala, razen zvoka ne. Oziroma, za 5.1 integrirano ac97 karto baje sploh ni driverjev za visto. Tko da mu stereo dela, ostalo pa ne.. Zdej bi si pa rad omislil eno najcenejšo 5.1 karto, ki bi bila kompatibilna z visto..
Kero predlagate ??
HVALA!
joker16_7 ::
Driverji za tvojo integrirano zvočno bodo po vsej verjetnosti kmalu na voljo na njihovi uradni internetni strani, če pa želiš novo bi bilo pa dobro povedati koliko bi kaj lahko prispeval, ker so rangi zelo različni.
P.S. Če želiš najcenejšo je Creative Audigy SE OEM. Z mojega stališča gledano je pa bolje dati malenkost več in vzeti Audio OEM verzijo.
P.S. Če želiš najcenejšo je Creative Audigy SE OEM. Z mojega stališča gledano je pa bolje dati malenkost več in vzeti Audio OEM verzijo.
"Ambition is the path to success. Persistence is the vehicle you arrive in."
Bill Bradley
Bill Bradley
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: joker16_7 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z Genius 5.1 surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 5518 (3868) | fulgur |
» | Vista in nedelovanje 5.1 zvočnikov ...Oddelek: Operacijski sistemi | 1554 (1554) | mihax00 |
» | Creative bo predstavil nove zvočne kartice iz družine X-FiOddelek: Novice / Zvočne kartice | 4990 (3144) | Pesimist |
» | Nova zvocna kartica? kero vzet!Oddelek: Kaj kupiti | 1525 (1053) | Pesimist |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6724 (5191) | strumf666 |