Forum » Omrežja in internet » Router interface (vmesnik)
Router interface (vmesnik)
Don Genaro ::
Imam problem dostopanja v routerjev vmesnik... Zdaj imam doma 2 routerja: MSI RG60G in Asus WL-500G Premium. Oba sta na zacetku v redu delala, nakar nisem mogel v vmesnik. Kaksna ideja? Pri obeh sem ze poskusil reset oz. tovarniske nastavitve in izkljuciti iz napajanja, vendar brez uspeha. Poskusil sem tudi z razlicnimi brskalniki: Mozilla, Opera, Internet Explorer, ... Prav tako sem zamenjal vec LAN kablov in poskusil tudi z brezzicno povezavo. Res ne vem, kaj naj se poskusim. Vsaka pomoc bi bila zelo dobrodosla.
Najlepsa hvala
LP
Najlepsa hvala
LP
Don Genaro ::
Evo, sem nasel resitev. Problem je bil v tem, da sem imel vklopljen Avast antivirus. Zato vam predlagam, kadar imate podoben problem, da izklopite antivirusne programe in firewall. Zelim vam cim manj racunalniskih problemov...
LP
LP
Goldee ::
Verjetno govoriš o HTTP(S) vmesniku ne? Antivirusni program nima nič s tem, edino Firewall, kateremu preprosto dovoliš povezavo, ko te vpraša in to je to.
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
Snegec ::
Se pa včasih zgodi, da se router sam zacikla in te ne spusti v konfiguracijski vmesnik preko HTTPja.
Sem že imel takega.
Sem že imel takega.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 650739 (8276) | Domini tm |
» | SiOL TV na PC - Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 24916 (9075) | slitkx |
» | Siol TV na računalniku, občasno zatikanjeOddelek: Zvok in slika | 1324 (1038) | Master_Yoda |
» | T2- Windowsvista- zaščitaOddelek: Omrežja in internet | 2099 (1401) | ABX |
» | Apple: Uporabljajte več protivirusnih programov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 8788 (6716) | MrStein |