Forum » Omrežja in internet » Free Call
Free Call
cyber_killer ::
Torej,zanima me ce je kdo ze slisal za to www.freecall.com Ali je to zares zastonj,oz.ce je na kaksne nacin to sploh deluje,ker nekdo pa le mora placati to storitev.
endurist ::
Prvih 30 klicev je zastonj, nato moraš naložit na svoj račun en minimalen znesek. Potem pa ga lahko spet uporabljaš zastonj.
Brainstorm ::
Kaj pa tale drobni tisk spodaj potem pomen? ( tu nič ne piše o kakšnih 30tih klicih, men že žnari za denar, pa se nisem niti slučajno pogovarjal 300min na tedn)
* Max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address.
* Max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brainstorm ()
;-) ::
Tako je kot piše spodaj. Pa vsake 3 ali 4 minute ti vrže iz linije pa morš ponovno poklicat, pa sam 3 smse na dan lahko pošlješ pa take fore-zlo omejeno.
cyber_killer ::
Evo jst sm dav gor 10eur.Prek pay pola,k mi je en kupu kredit gor.Pa bomo vidli.Morm pa spremljat svoj racun za usak slucaj,ker sm dubu na svojo cifro nek confirmation code.Sam mi ni pa jasn,k klicem npr.na mobitel na unmu mobitelu kr izpise eno cifro in sicer 051 xxx xxx .Ko poklicem to cifro nazaj je busy.Drugac pa jutr bom vidu ce se je kej na racunu spremenila poraba.
popster ::
stvar deluje. zastonj klici v stacionarni in smsi (baje tri na dan)
(ni treba nic placevat)
zanma me ce kdo ve kolko teksta se lahko vpise v My phonenr??
to je tisti prostorcek v smsu kjer se obicajno izpise telefonska pri free callu pa zgleda kot da bi lahko pisal romane tja notr
lep pozdrav
(ni treba nic placevat)
zanma me ce kdo ve kolko teksta se lahko vpise v My phonenr??
to je tisti prostorcek v smsu kjer se obicajno izpise telefonska pri free callu pa zgleda kot da bi lahko pisal romane tja notr
lep pozdrav
popster ::
hja sem ze ugotovil..
kot posiljatel pri smsu se lahko ispise vasa telefonska stevilka ali uporabnisko ime.
sicer pa sem poslal kakih 5 smsov in ne dela vec.
klici pa so se zaenkrat...
Lp
kot posiljatel pri smsu se lahko ispise vasa telefonska stevilka ali uporabnisko ime.
sicer pa sem poslal kakih 5 smsov in ne dela vec.
klici pa so se zaenkrat...
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: popster ()
edi123 ::
mene pa zanima,če se da kako ustvarit več kot 3 userje,kajti ko naredim 3 nove je potem nekakšna blokada vrže pa ven ta error -> ERROR
za vsak nov user pa imaš zastonj 5min pogovorov na mobilni telefon,in sem v tujini in bi mi to zelo koristlo.
tak da če ima kdo kakšno idejo,lepo prosim :)
za vsak nov user pa imaš zastonj 5min pogovorov na mobilni telefon,in sem v tujini in bi mi to zelo koristlo.
tak da če ima kdo kakšno idejo,lepo prosim :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: edi123 ()
carniolan ::
Ce nimas deset evrov, da bi polozil gor na svoj racun,je potem tudi boljse da ne hodis po inozemstvu , ce ne mores klicati! !! !! Zalaufat to stvar je zelo ajnfoh Ko polozis 10 E imas potem v dezele ki so oznacene za brezplacno 120 dni imas brezplacne pogovore , pod pogojem da tedensko ne presezes 300 minut brezplacnih klicev, ce ja potem se ti obracunava vsaka minuta po 1 ct/min Za vse klice na GSM stevilke pa bos placal iz tvojih 10 € credita med 14 in celo do 30 ct/min- V ceniku je vse jasno !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bob (nova ponudba Simobila) (strani: 1 2 3 4 … 109 110 111 112 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 1353437 (2527) | bosmla |
» | skripta za pošiljanje brezplačnih sms sporočil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Programiranje | 44496 (9736) | AštiriL |
» | Tušmobil DA/NE? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28483 (18098) | Reycis |
» | Zastojn SMS-iOddelek: Mobilne tehnologije | 3704 (3040) | NOOB-ek |
» | Zastonj telefoniranje iz računalnika na telefon !!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 21874 (12729) | madmitch |